Dubnový program v Café Amsterdam

Dubnový program v Café Amsterdam

26. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jaro probudilo přírodu a i nové párty v klubu Café Amsterdam. Již po dobu dvou měsíců můžete navštívit i naše čtvrteční party, nebo jen tak dorazit na pivo a poslechnout si taneční hudbu v týdnu. Rádi bychom vám nabídli koktejl ve speciální akci.
Velkým překvapením je víkendové mecheche v podobě dvou panáku zdarma v průběhu večera pro celý podnik. Nevěříte? Přijďte si to vyzkoušet. Jediné, co vám neprozradíme, bude hodina podávání. Takže vyčkejte na zvonec a hurá k baru! Raději si potrpíte na sladké vitamínky? I na vás se nezapomnělo, na každé víkendové párty si budete moci zobnout z mísy s ovocem!

Měsíc duben začne čtvrtkem 02.04 naší studentskou akcí Student Night, na které se o hudební produkci postará dj Mirza & Dmitry. Připravte se na nu rave, nu disco, italo disco. Začíná se ve 21h a vstup je zdarma. Pátek 03.04 se klasicky změní v minimalovo - houseový vymazlený večírek. Party Mifé je tady se svým rezidentem djem Subsistem (klika.cz), který si pozval na pomoc housového dje jmenem PC. Pokud je pro vás tato hudba emocionální lahůdkou, nesmíte rozhodně chybět. Vaše nohy nenajdou zaručeně klid... klik... klik! V sobotu 04.04 vám rádi představíme dalšího zahraničního hosta na nu - ravevové párty Hot or Not. Tím se stane dj Mile Hund (mishumitsubishu.com), kterého doplní stálice klubu Amsterdam chorvatský dj Mirza a DMITR.RY.

Druhý čtvrtek 09.04 bude patřit párty Catch Your Breath. Čekají vás velmi příjemné melodie a styl, který se jen tak nedá zaškatulkovat prostě eclectica . Párty vás provede dj Kamcza (stepforward). Začíná se ve 21h a vstup je zdarma.Pátek 10.04 na vás čeká již všem známá, jedinečná párty Nocturnal House, rezidentní noc dje Cubika (roxy.cz) a Jag Kiranmaye (USA). Tento večírek se může pyšnit americkým zvukem ala funky, pumping housem prokládaným electrem. V sobotu 11.04 si můžete dopřát gay friendly párty Kiss me Boy. Hudebním výběrem vás provede dj Vilém, který vás rozhýbe svými deep housovými rytmy spojenými s electrem.

Ve čtvrtek 16.04 přijďte ochutnat párty Cookies. Večerem budou provázet Djs -JB- a Franco, a ponese se v rytmu house a minimal techna. Začíná se ve 21h a vstup je zdarma. Třetí pátek 17.04 bude na řadě párty Tulip. Progressive - tech house v podání rezidentů djs Yannicka (roxy.cz) a tentokrát hudebního guru Josefa Sedloňe (radio 1) bude zkrátka lahůdkou. Věřte tomu, že takovýhle hudební výběr, jako vám kluci naservírují, nenechá ani jednu roštěnku sedět dlouho na baru :) Předposlední sobotu 18.04můžete zavítat na párty Analog! Hudební parket rozvíří dj Airto a Sly Antro z Velké Británie. Specialitou večera bude především nadupaný uplifting house a také electro house. Přijďte si zadovádět a věřte, že se vám nebude chtít domů.!

Ve čtvrtek 23.04 si přijďte poslechnout naší studentskou akcí Student Night, na které se o hudební produkci postará dj Mirza & Dmitry. Připravte se na nu-rave, nu disco, italo disco. Začíná se ve 21h a vstup je zdarma.Poslední pátek v měsíci bude opravdu skandální 24.03 bude patřit dvojici, kterou není třeba představovat! Elektromágové české taneční scény WeKi Djs a jejich párty Scandal. Hrát se bude ten nejnovější electro house, electro pop, electro techno a minimal. Motto večera je... nepřijít = nežít!

Konec měsíce završíme čtvrtkem 30.04 si přijďte poslechnout naší studentskou akcí Student Night, na které se o hudební produkci postará dj Mirza & Dmitry. Připravte se na nu-rave, nu disco, italo disco. Začíná se ve 21h a vstup je zdarma.

Dodal: Kim Pixa, Café Amsterdam
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika