Marko Nastic v Retro Music Hall

Marko Nastic v Retro Music Hall

05. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Jeden z nejžádanějších a nejúspěšnějších dj´s a producentů balkánské Evropy Marco Nastic, který jakož to třetí balkánská hvězda následující techno legendu Umeka a Valentina Kanzyaniho, vystoupí na speciálním vydání warm upu na letošní Open air festival Cosmic Trip 16. května v pražské Retro Music Hall.
V rámci celorepublikových warm-upů na letošní festival Cosmic Trip Vám jeho pořadatelé společně s pražským klubem Retro Music Hall přiváží do České republiky opravdovou techno lahůdku, kterou srb Marco Nastic bezesporu je.

Mistr tří gramofonů, člen bookingové agentury dje Rushe – Kne´deep Berlin, osobitý producent, který vydává na renomovaných labelech jako jsou například Recycled Loops nebo Ego Traxx Records – tak by se dal několika slovy charakterizovat tento sympatický srb, který vystupuje na prestižních parties a ve známých klubech v celé Evropě, Asii a Brazílii. Jeho neopakovatelnou show by jste si 16. května v pražském Retru rozhodně neměli nechat ujít!

Společně s ním na Cosmic Trip warm up special edition vystoupí jednička domácí technoscény dj Agent (Kne´deep/Berlin), který se na české elektronické scéně pohybuje více než 13 let a můžeme právem tvrdit, že se za tuto dobu nemalým dílem zasloužil o její rozvoj, zástupce agentury Radical production – dj Quickie (Radical), brilantní techno dj s osobitým stylem ovlivněný berlínským klubem Tresor, rezident a zakladatel dnes již legendárního festivalu Cosmic Trip v jedné osobě, který tento festival vrací na sever Čech zpět k původnímu konceptu, energický dj nastupující generace a člen Cosmic Trip crew Subgate (djsubgate.com), který svůj sound prezentoval na nespočtu prestižních parties u nás a dokonce i na daleké Sri Lance po boku světových umělců, další zástupce agentury Radical production vystupujícím od roku 2002 – dj Schwing, který je zároveň jedním z promotérů letošního Cosmic Tripu a vycházející hvězda djane Katie, která má za svou relativně krátkou kariéru za sebou vystoupení v Jihoafrické republice a objevuje se na lineupech nejprestižnějších domácích klubů.

Pokud jste příznivci kvalitního technosoundu, neměli by jste na tomto speciálním Cosmic Trip warm upu rozhodně chybět! Vstupenky jsou k dostání v předprodejní síti Ticketstream za pouhých 150,-Kč + poplatky. Cena vstupenky na místě bude 200,-Kč.

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

COSMIC TRIP WARM-UP

Sobota 16. 5. 2009
Vstup: 150/200 Kč
Vystupují:
Marko Nastic, Agent, Quickie, Subgate, Schwing, Katie
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Maraa
07. 04. 2009 | 10:54:06
+0 | -0
Hm...Neříkám nic,klaním se na tady tohho Dj....
Hustey
07. 04. 2009 | 00:07:37
+0 | -0
Narko Mastič? :D
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika