Velikonoční Electronic Easter

Velikonoční Electronic Easter

06. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V neděli 12. dubna si můžete v semilském KC Golf užít „velikonoční“ taneční party Electronic Easter. Hudební nadílku vám přinese DJ Džejár, Loud a Reiki. Vlastní tvorbu představí live projekt Trancegate.
Večer před volným pondělkem 13. dubna nemusíte sedět doma, ale vyražte s partou za zábavou na akci Electronic Easter. Hlavním tahákem této tématicky nazvané party bude matador české techno scény Dj a promotér v jedné osobě - Džejár. Vedle djingu je velmi známý také jako pořadatel tradičního festivalu Svojšice a Christmas party. Džejárovým oblíbeným hudebním stylem jsou různé odnože techna – od funky až po nekompromisní sound. Zároveň však nepohrdne aktuálním minimal zvukem.

Aleš Povr alias Trancegate, se představí ve svém živém vystoupení. Trancegate skládá a hraje tech-house a progressive s prvky electra. Jeho skladba Tma nedávno vyšla na slovenské CD kompilaci Adidas Pure a dočkala se i videoklipu. Pravidelně vydává své tracky na elektronických labelech a skladby z jeho připravovaného EP jistě zahraje i v KC Golf v Semilech.

Za gramofony se v semilském KC Golf vystřídají také DJ Reiki a Loud, kteří budou jistě dobře známí návštěvníkům tanečních akcích v klubech ve východních Čechách. Reikiho oblíbeným stylem je techno, minimal a electro. Královédvorský DJ Loud si libuje na hranici house, progressive a electra.

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika