Charlie One: Připravujeme nové skladby

Charlie One: Připravujeme nové skladby

09. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přinášíme vám rozhovor s půvabnou zpěvačkou a členkou sympatického projektu Ohm Square. Co je u ní nového a také jak odpovídala na kvízové otázky se dočtete pouze u nás zde v rozhovoru
Ahoj Charlotto, jak se máš?
Ahoj, zrovna pracuji s Ohm Square na remixech našeho posledního alba, Taking Shape. Taky připravujeme nové skladby. Na dalších plánovaných koncertech už chceme hrát něco nového.

Můžeš prozradit, co to bude, na co se můžeme těšit?
Chceme hrát opět víc elektronický set, víc taneční.

Co dalšího teď děláš?
V současnosti připravuji kabaretní show, která odstartuje příští čtvrtek v Karlínském divadle v malém prostoru pod schodištěm, v Divadelním klubu Piková panna.

charlie one

Na akcích HAVANA CLUB TOUR DE BAR společně zpíváš s DJ Davidem Bowlesem. Vaše další společné vystoupení bude tuto sobotu v Ostravě. Připravujete něco speciálního?
Na těchto akcích vždycky ráda improvizuji. Myslím, že to k tomu prostě patří. Zachytit emoce a vyjádřit aktuální náladu a pocity zpátky do davu lidí. Obvykle cestou na akci posloucháme Davidovy nové a oblíbené skladby a hledáme ty, které to podle nás obou rozjedou.

V Ostravě máš hodně fanoušků. Máš i ty v tomhle městě nějaký oblíbený klub nebo klubovou noc, kde si vystupovala nebo který si navštívila jako host?
Několikrát jsem hrála ve Fabricu, bylo to s Ohm Square a kNot photogenic. Vždycky zde byla skvělá atmosféra a užili jsme si to.

Navštívila jsi někdy Moravu nebo Ostravu jinak než pracovně v rámci vystoupení, ale jako turista?
Bohužel jsem v poslední době mimo Prahu moc necestovala, ale v létě bych vážně moc chtěla. Moravské víno, příroda, čerstvý vzduch ... prostě pohoda :)

Počasí se umoudřilo a konečně přišlo jaro. Máš ráda Velikonoce a jarní tradice? Jak slavíte velikonoční svátky v Anglii, v tvém dřívějším domově?
Spoustou čokolády :). Maminka mi právě poslala poštou čokoládové lízátko. Když jsme byli malí připravovala pro nás “Hledání vajíček”. Obyčejně jsme pobíhali kolem domu a po zahradě, dělali hvězdy a kotrmelce. Pak jsme hledali stopy, které nás zavedly ke schovaným sladkostem, což byla skoro vždy čokoláda! Na konci hledání bylo krásné velké velikonoční vajíčko. Užili jsme si kolem toho se sestrami spoustu legrace. V Anglii chodí nábožensky založení lidé o Velikonoční neděli do kostela, i moje rodina to dodržuje.

Nakonec krátký kvíz: Co si představíš, když se řekne “barman a koktejly”?
Pláž.

Tvůj nejoblíbenější míchaný drink?
Hmmm... trochu nudně a velmi britsky – mám ráda Gin&Tonic. Pak také Cuba Libre.

Tvoje oblíbená barva?
Asi zelená.

Nejlepší zpěvačka (samozřejmě až po tobě :))?
Těžko říct. Dřív to byla pro mě Kate Bush a dneska hodně poslouchám Emilianu Torinni. Ale mým favoritem, myslím, stejně zůstane Kate.

Tvoje nejlepší party minulého měsíce?
Nevím, vzpomínám si na Goldfish.

Nejlepší český DJ?
Vždycky se mi líbily Davidovy sety, je super, když hrajeme spolu. Taky mám ráda, jak hraje DJ Lumiere.

Díky za rozhovor.

Taky děkuji a přeji všem čtenářům krásné jarní svátky a těším se, až se uvidíme na nějakém našem koncertu.

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika