Realbeat Reggae Dance 2009

Realbeat Reggae Dance 2009

16. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V úterý 28. Dubna bude patřit pražský Lucerna Music bar opět reggae a dancehallu! V rámci zahřívacího večírku na letní festivalovou sezónu se v jednom večeru představí na jednom pódiu hned osm talentů místní reggae scény, tři pozoruhodní selektoři (DJs) a navrch k tomu taneční exhibice, aby bylo všem jasno, že reggae je moderní taneční muzika.
Afro-karibská hudba si stále více nachází cestu i do místních klubů a Lucerna Music bar je v Praze jedním z hlavních propagátorů reggae koncertů. Vedle zahraničních hvězd je ale třeba podporovat i místní scénu a proto vzniknul nápad udělat party, na které budou mít příležitost se představit hlasy, které na sobě pracují. Svůj zpívaný set za doprovodu selektorů představí například Dr. Kary a Susha z oblíbené kapely Fast Food Orchestra nebo Mr. Cocoman, který je se svou kapelou Solid Vibez považován za jednoho z největších místních talentů, což jen potvrzuje jeho zbrusu nové EP.

Dále se můžete těšit na duet Asheema & Admirál Kolíbal z kapel Tribetown a Urban Bushman nebo dvojku Missy M & Major Pirate aka Misho z WaddUp Sound. V neposlední řadě se také představí Mr. Roll z Real Fire. Pokud to jsou pro vás zatím neznámá jména, o to spíš byste měli dorazit! Muziku bude vybírat trio zkušených selektorů – Damalistik z francouzského Toulouse, Babylonrocker z Praggatronik crew a Herby Boy z JahMusic Lighta. K tomu všemu nás navíc čeká dancehallová taneční exhibice v podání X-Posse, díky které proběhne na místě i workshop, v kterém se můžete naučit třeba nové jamajské tanečky. Nenechte si to ujít, vstup je tentokráte zadarmo!

Dodal: Lukáš Kolíbal, Jahmusic
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika