Zájezd na Mayday 2009

Zájezd na Mayday 2009

22. 04. 2009  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (0)
Už se nám pomalu blíží poslední dubnový den, a to neznamená nic jiného, než že bude Mayday v Dortmundu! Proto bychom vás rádi informovali, že máme ještě 3 volná místa v našem párty-mini-buse.
Mayday je již bezesporu legendární halovou párty, pořádá se již od roku 1991, kdy se poprvé konala v Berlíně, druhá Mayday se konala o rok později v Kolíně n./R a od té doby, tedy od roku 1993 si našla svůj domov v Dortmundu v luxusním prostředí Westfalenhallen, letos se nám na celkem 4 scénách představí opět jedni z nejlepších djs světa, namátkou třeba Paul van Dyk, Sven Väth, Westbam, Chris Liebing, Tomcraft, ATB, Fedde le Grand a spousta dalších zvučných jmen. Mayday klade také velký důraz na světelnou a laser show, ze které občas zůstává i rozum stát.

Pokud byste se chtěli také zúčastnit této fantastické a jedinečné párty, tak se podívejte níže, máme ještě 3 volná místa, která čekají právě na vás!

Vešjkeré informace k zájezdu naleznete >> ZDE <<
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAYDAY 2009

Čtvrtek 30. 4. 2009
Vstup: Předprodej 49 EUR / Na místě 58 EUR
Vystupují:
Paul van Dyk, Sven Väth, Fedde le Grand, Judge Jules, ATB, Moguai, Westbam, Matt Hardwick, Kyau&Albert, Dave 202, Felix Kröcher, Umek, Josh Wink, Sven Wittekind, Torsten Kanzler, Len Faki, Klaudia Gawlas, Turntablerocker, Tom Novy, Dominik Eulberg, Âme, Gregor Tresher, Milk & Sugar, Plastik Funk, Babor, Korsakoff, Outblast, Activator, J.D.A., DJ Mystery & MC H, Alphaverb, Dutch Master, Stormtrooper, Shogun & Rocca MC, Gabba Front Berlin, Anthony Rother, Tomcraft & Lützenkirchen pres.“5 years of Great Stuff LIVE SET”, Members of Mayday, COLLABS feat.Chris Liebing & Speedy J, Brachiale Musikgestalter, Jacek Sienkiewicz, Gabriel Ananda, Kollektiv, Turmstrasse, Angerfist, 2-Sidez, Marshall Masters feat.Marc Acardipane & The Ultimate MC, DHHD
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika