Calibre na květnové Take Control

Calibre na květnové Take Control

25. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po LTJ Bukemovi se na Take Control představí další zástupce jemnějších drum & bassových rytmů. Volba padla na majitele Signature Records, tvůrce soulful balad a mistra deepových atmosfér. Do Prahy dorazí po pěti letech Calibre a Shadowbox bude u této příležitosti pokračovat v oslavě svých 10. narozenin.
Když IM Cyber zvala posluchače Radia 1 v pořadu Shadowbox právě na LTJ Bukema, vyslovila kouzelnou myšlenku: „konečně si lidé budou moci zatančit a nejenom prát prádlo.“ Stejně podobné laděný, pohodový večírek můžete čekat i s Calibrem.

calibre

Drum & bass je totiž populární nejen pro svou energičnost, dynamiku, rychlost a tvrdost, ale i proto, že nabízí klidné a pozitivní vibrace. Calibre dal na přelomu tisíciletí společně s osobnostmi jako Fabio nebo Marcus Intalex základ pro rozjezd liquid funku, a stal se fenoménem, který přinesl do drum & bassu více hřejivosti, zpěvu, jazzu, nostalgických nálad a veselého smýšlení.

Calibre se v Čechách poprvé a naposledy představil na indorovém festivalu Planet Sound na Výstavišti před pěti lety. Za svou více než desetiletou kariéru vydal čtyři alba, zprodukoval mnoho placek pro fajnšmekry, ale zaznamenal i masový úspěch s hitovkami jako Drop it Down nebo Mr. Majestic (s High Contrastem); skvěle navíc zremixoval například Flim pro Zinca, Everything’s Different pro High Contrasta a Sings pro Badmarsh & Shri.

Kromě kulatin Shadowboxu na Take Control oslavíme i narozeniny IM Cyber, která se předvede ve speciálním setu s MC OneTwo ze skupiny Navigators a trumpetistou Miloslavem Hloucalem. Dále se můžete těšit na Koogiho a back2back sety dvojic Suki & Akira, Nitrous & 2K a Bifidus Aktif & Rudeboy.

Druhou stage budou okupovat zbylí DJs ze Shadowboxích řad, kteří si kromě drum & bassu přinesou i spoustu pecek z jiných stylů. Nebude nouze o dubstep, breakbeat nebo electro house. Předvedou se Philip TBC, Anakin, Sweg, Danoo, Panorama, Honey a Switch.

Vstupenky na prosluněnou Take Control zakoupíte v předprodejní síti Ticketstream za cenu 200 Kč (plus poplatky), na místě pak za 250 Kč.

Dodal: Kryštof Benca alias Bifidus Aktif, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL (SHADOWBOX 10TH ANNIVERSARY)

Pátek 22. 5. 2009
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
Calibre (UK), IM Cyber feat. MC OneTwo & Miroslav Hloucal (live trumpet), Koogi, Suki, Akira, Nitrous & 2K aka Nitropank, Bifidus Aktif, Rudeboy, Philip TBC, Anakin, Sweg, Danoo, Panorama, Honey, Switch
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika