Jolly: baví mě gradovat atmosféru

Jolly: baví mě gradovat atmosféru

26. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Před květnovou Elektrou vám přinášíme krátký rozhovor s maďarským producentem a DJem Jollym, který se představí jako hlavní hvězda na druhé stagei. Má blízko ke švédskému stylu a na Flédě zahraje electro house/tech-house set.
Ahoj Jolly, jak se máš v tyto jarní dny?
Ahoj! Díky, mám se fajn! Jsem díky pěknému počasí plný inspirace a ambicí. Pracuji na projektech, remixech a na svých vlastních hudebních kouscích a snažím se zvládnout všechny požadavky, které jsem obdržel.

Ve svém myspace playeru máš nové releasy a taky je tam vidět, že jsi spolupracoval s mnoho známými jmény. Můžeš nám o tom něco říct?
Teď směřuji veškerou svou energii a čas na práci ve studiu a tvorbu hudby. V posledních měsících jsem pracoval opravdu hodně a vypadá to, že to za to stálo. Pár uznávaných umělců a dobrých labelů mě požádalo, abych jim udělal remixy, např. Thomas Gold, D.O.N.S. , Jerry Ropero, Paul Thomas, Belocca, Muzzaik... Mrkněte se na www.myspace.com/djjollyspace.

jolly

Máš někoho, koho považuješ za svůj vzor?
Samozřejmě že mám. Zaměřuji se hodně na švédský styl, který mi byl vždycky blízký, takže bych řekl, že to je: Axwell, Steve Angello, Pryda, Deadmau5, Mark Knight, Dave Spoon, Funkagenda, Workidz, Belocca... a mohl bych pokračovat se spousty vynikajícími producenty a DJs.

Mezi oblíbenými zmiňuješ Belloccu a jak vidím, tak jsi pro něj udělal i remix. To asi nebude náhoda, že ne? :o)
Belocca je maďarský producent, který mi s mou prací hodně pomáhá… Jsme přátelé asi 3 roky, tehdy si poslechl můj remix, co jsem udělal pro ATB. Od té doby spolupracujeme, např. na Exacta & Belocca feat. Korey Andrews - Lost in music , Belocca - White water (Jolly remix / Belocca Edit of Jolly's Birds On Fire Remix ) a v budoucnosti plánujeme ještě hodně společných tracků. Od něj obdržím vždy takovou kritiku, z která mě posouvá dopředu a samozřejmě moji produkci také hraje.

Na co jsi nejvíc pyšný za tu dobu, co skládáš vlastní hudbu?

Jsem pyšný na celou svoji tvorbu, ale samozřejmě ty nadcházející releasy jsou tím, na co jsem hodně pyšný. Můj remix "Thomas Gold,Menck - Everybody be somebody" vyjde u Ministry of Sound a můj další remix " D.O.N.S feat. Gloria Gaynor - Supernatural love " na Kingdom Kome, které vlastní D.O.N.S..

Co vím, tak tvoje tvorba se hrála i na Ibize. Který to byl a kdo jí hrál?
Ano, v klubu Eden na Ibize na akci Petea Tonga Wonderland. Byl to můj edit - "David Morales – Needin U", který hrál Gold Ryan. Track taky vyšel, ale bohužel jsme se s Davidem nedohodli, a tak vyšel pod názvem "Jolly - Joker" na Supermusic Records, což je jihoamerický label.

Co ti vyhovuje víc, hrát warm-up a nebo v hlavním čase?
Obvykle hrávám v hlavních časech a to mi vyhovuje víc. Mám rád, když lidí tančí a křičí a baví mě gradovat atmosféru do červených otáček!

A nakonec, co můžeme očekávat od tvého vystoupení v Brně na Flédě?
Nikdy jsem v České republice nehrál, tak se na to opravdu hodně těším. Doufám, že lidi budou z party odcházet spokojení, budu se snažit naplnit jejich očekávání. Budu hrát electro house / tech-house set, co přesně, to se uvidí podle nálady.

Díky za odpovědi! A 7.5. zjistíme, jestli máš v kapse opravdu Jollyho Jokera!
Já taky děkuji... a co se týče Jollyho Jokera, ať je to pro tuhle noc tajemstvím! :o)

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Čtvrtek 7. 5. 2009
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
Robert Babicz live (De), Collins & Behnam (Hu), Chaab (Hu), Orbith, Jolly (Hu), Felix, Hawran, Peter Pea
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika