Pulzar: Warm Up Louny

Pulzar: Warm Up Louny

30. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeden z velmi očekávaných warm upů se uskuteční v luxusním klubu Imperium v Lounech. Kapacita klubu je něco málo pod 1000 lidí a vybavení klubu je na vysoké úrovni.
Koná se zde pravidelně spousta rozjetých mejdanů, a proto jsme si řekli, že zde nemůžeme chybět a připravit místní party people o Pulzarovskou atmosféru. Společně s námi samozřejmě dorazí tým krásných slečen a limuzína od společnosti Flugel.com.

Vystoupí tu DJ´s Bon Finix, původem z Kypru je jedním z nejobsazovanějších Dj´s v Česku. Na začátku roku 2007 pustil do světa svou residentí party Kick da Night, která se během několika málo měsíců stala pravidelnou součástí programu mnoha klubů v Česku a na Slovensku. Za všechny jmenujme třeba PH+ / Plzeň, Duplex / Most, Minstry of Fun / Zvolen, Cage Club / Lučenec, nebo Liquid / Liberec.

Při svých setech se dokáže vždy dokonale aklimatizovat do prostředí, ve kterém právě hraje. Umí pokaždé přesně odhadnout náladu publika a vytvořit dokonalou atmosféru ať už pro komornější publikum v menším klubu, tak bez problémů roztančí i dav ve velké aréně. Pomáhá mu k tomu nejen jeho originální výběr skladeb, ale i jeho bezprostřední komunikace s bavícími se lidmi.

Po jeho boku dále vystoupí Dj Carl Lope a Dj Pety spoluzakladatel agentuty CleverMusic.cz, která pro Vás pořádá tento Warm Up na novou halovku Pulzar, která se uskuteční v Liberci 15.5.2009. Máte se rozhodně na co těšit, čeká na vás netradiční dance show se vším všudy a ještě něco navíc.

Dodal: Fabio Jungmann Fiory
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika