Do Prahy míří DJ Mitch al!ve & Alesh One

Do Prahy míří DJ Mitch al!ve & Alesh One

03. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražská Havana Club Tour De Bar 2 bude výjimečná. Návštěvníkům nabídne akce kromě barmanských exhibicí i vůbec nejvíce hudebních interpretů ze všech regionálních zastávek tohoto ročníku.
Během předsvátečního večera se 7. května na jediném podiu na pražském výstavišti PVA představí celkem osm hudebníků z ČR a zahraničí. Bezpochyby největším tahákem bude francouzský DJ Paco a duo berlínských showmanů DJ Mitch al!ve & Alesh One. Vystoupení těchto německých hudebníků vyniká neuvěřitelně zábavnými mixy funky pecek 70. let, soulu a rapu z 80. let, které prokládají skvělým scratchingem.

Alesh One je spojen s hip hopovou scénou již od roku 1983. Delší dobu žil v Německu, kde studoval komunikační design a writing. Stal se jedním z prvních graffiti-writerů v bývalém ČSSR a podílel se na založení EGU – Evropské Graffiti Unie. Právě v Německu se seznamuje s hudebními styly jak je funk, soul a reggae. V roce 2005 se vrátil do Prahy, kde pořádal své první akce v klubu Roxy, Rock Café a pravidelně hostoval na akcích v ČR i zahraničí. Od roku 2008 žije Alesh v Berlíně, kde hraje v klubech CCCP Club, White Trash a Bohannon.

Vedle hudby se tento všestranný umělec věnuje také videu a animacím. Natočil např. hudební klipy pro kapely Goethes Erben, Reimheitsgebot, Die Unendlichen Gedichte (dnes NOSLIW), atd, na svědomí má také hudební klip slovenské zpěvačky TINA a reklamní spot pro T-Music. Publikuje na webzinu Waddup.net věnovanému reggae a urban music.

www.myspace.com/skillfullbooking



Mitch Al!ve
: Tento německý DJ stojí za hudební skupinou Funkstation, kterou spolu s ním tvoří Mr.Pietsch (saxofon) a Andreas Höppner (basa). Jejich vystoupení je založené na kombinaci moderní produkce z gramofonů a klasických hudebních nástrojů. Na akci HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 předvede DJ Mitch al!ve spolu s Aleshem One zábavnou hudební show. Ze svých djských kufrů vytáhnou nesmrtelné funk skladby, na které se bavili už naši rodiče. Vše kombinují s dalšími styly a okoření originálním scratchingem, a to vše naservírují takovým způsobem, že na jejich vystoupení jen tak nezapomenete.

www.myspace.com/mitchalive

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TOUR DE BAR 2

Čtvrtek 7. 5. 2009
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Paco, Dj Mitch Alive a Alesh One, David Bowles a Drum ID, Chris Sadler, Hector Lopez, Manio,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika