Hip hopová benefice proti rakovině

Hip hopová benefice proti rakovině

06. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Parta kamarádů čítající dnes již okolo padesáti lidí spojila své síly a rozhodla se uspořádat tento vzpomínkový večer na svého kamaráda, kolegu, Dje, člověka.. (Honza Turek podlehl ve věku 31let rakovině). Hip Hopový večer proběhne ve středu 13.5. v klubu Roxy.
Jako nejvhodnější místo vyzněl klub Roxy, ve kterém Honza působil při výkonu civilní služby a kde již od roku 1997 pravidelně vystupoval. Děkujeme tímto Roxy za vstřícnost a možnost tuto akci bezplatně uspořádat právě zde. Věříme, že právě v tomto klubu se s Honzou rozloučíme nejlépe.. Děkujeme tímto všem vystupujícím, že právě oni zcela bez váhání a to bez nároku na honorář podpoří tuto akci. Akci, jejíž výtěžek věnujeme na konto nadace Ligy proti rakovině.

Na akci vystoupí kapely a Djs: PSH, Indy & Wich, Prago Union, Supercrooo, Moja Reč, Showstaarzzz (feat. Dj Babylon Rocker, Missy M, Tea, Major Pirate), Beatburger Band + special guest Kik Lucky (New York).
Djs: Hlava, Hariti, Friky, Pepe, IM Cyber, Abdul 52, Formi, Liquid A, Airto, Lucas Hulan, Robot, Williemack, Chocky, Squint, Jorgos, Vec a další...

Vstup na tuto akci činí 100,-Kč a zcela kompletní půjde na konto Ligy proti rakovině! Kromě vstupu můžete na místě také přispět více a to koupí „Kytičky“ (13.5. je Květinový den - veřejná sbírka, kterou také pořádá LPR).

Dodal: Petr Tajčman, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

benefice: 4 A.L.I.

Středa 13. 5. 2009
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
live: Supercrooo, PSH, Indy & Wich, Prago Union. Moja Reč, Showstaarzzz (feat. Dj Babylon Rocker, Missy M, Tea, Major Pirate) DJs: Hariti, Wich, Abdul 52, Robot, Friky, Vec, Villiemack, Poppey, IM Cyber, Formi, Lucas Hulan, Airto, Squint, Chocky, Hlava, Liquid A, and more
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika