Komponujte a získejte 2 listky na koncert Tří sester

Komponujte a získejte 2 listky na koncert Tří sester

10. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Legendární Tři sestry vyrážejí v polovině května na sedmou koncertní šňůru nazvanou Tři sestry Gambrinus Tour 2009. Letos slaví kapela 24. výročí založení a proto odehraje symbolicky 24 koncertů po celé republice. Začíná se 15. května v Uhlířských Janovicích a tour končí až 5. září v Kutné hoře.
Návštěvníci se letos mohou opět těšit na již tradiční stylizovaný hostinec přímo na podiu, kde se hudebníci i přední divácké řady během produkce občerstvují pivem Gambrinus a legendární zelenou Božkov Peprmint. Velkoplošná videoprojekce detailně přibližující dění v hostinci Na staré Kovárně samozřejmě nemůže chybět. Vedle Tří sester v rámci turné vystoupí spřátelené kapely E!E, Doctor P.P., De Bill Heads a MZH.

loket

Vedle skvělé muziky se mají na co těšit také příznivci zelené Božkov Peprmint, která je již tradičním partnerem koncertů Tří sester. Pro fanoušky je opět přichystán stánek, kde si mohou zelenou nejen vychutnat, ale zahrát si i „Šachy s jelenem“ o trička a další skvělé ceny ve stylu Božkov Peprmint.

tri sestry

Opravdoví milovníci Božkov Peprmint mohou navíc získat dva lístky na jeden z 13 vybraných koncertů Tří sester zdarma. Stačí vymyslet text písně nebo básně na téma Božkov Peprmint a s předmětem „Peprmint song“ jej zaslat ze stránek www.mujbozkov.cz. Dvacátý zaslaný mail bere lístky zdarma!

O samotné šňůře Tří sester se dozvíte více na www.trisestrytour.cz.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika