Hed Kandi konečně také v Praze

Hed Kandi konečně také v Praze

25. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hed Kandi, jedna z nejznámějších tanečních značek na světě, přichází oficiálně do ČR. Zahajovací party proběhne v pátek, 26.6. v pražském klubu SaSaZu. Hed Kandi se představí ve velkém stylu a promění SaSaZu v latinsko-americký ráj, a to u příležitosti právě vydaného dílu World Series Brasil z legendární série kompilací Hed Kandi.
Kromě exotických tanečnic se můžeme těšit na originální Hed Kandi dekorace, rezidentního DJe Andy Normana, který vystoupí společně s dalšími umělci. Za perkuse se postaví Pav, na saxofon jej doprovodí Deeyana. Dalším živým prvkem k té nejlepší porci funky house music bude vystoupení zpěvačky Katherine Ellis, jejíž hlas můžeme slyšet v mnoha velkých houseových hitech. Line-up pak uzavře domácí rezident Brian. Vedle skvělé muziky a unikátní Hed Kandi atmosféry bude připravena netradičně řešená scéna, či módní přehlídka značky Zu Elements.

Praha se tak vedle metropolí jako Londýn, Amsterdam, Moskva, Paříž, New York a mnoho dalších, stane dějištěm legendární noci Hed Kandi, která baví miliony clubberů řadu let v těch nejlepších světových klubech. Přijďte ochutnat Hed Kandi, a podlehněte této jedinečné žhavé klubové noci s neopakovatelnou atmosférou.

Vstupenky na Hed Kandi jsou v prodeji v síti Ticketpro za 390 Kč. Na místě bude vstup 490 Kč. VIP vstupenky stojí 999 korun. Více informací již brzy na www.hedkandi.cz

Dodal: Martin Kučera, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HED KANDI

Pátek 26. 6. 2009
Vstup: 390/490 Kč, VIP 999 Kč
Vystupují:
Pav on Percusion, Deeyana on Sax, Katherine Ellis, Andy Norman, Brian,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika