Techno & Minimal kalendář 06/2009

Techno & Minimal kalendář 06/2009

31. 05. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Letošní červen se nese ve znamení prvních festivalů, z nichž je jejich valná většina zasvěcena právě technu a v neposlední řadě i minimalu, což je velmi milým zjištěním a dalším pokrokem kupředu.
12.-13.6. – Wilsonic 2009
V polovině června se hlásí o slovo slovenský festival Wilsonic. V Bratislavě se představí se svým live actem berlínský projekt Moderat, tedy spojení hudebních producentů Modeselektor a Apparata společně s VJs z Pfadfinderei. Mezi další lahůdky letošního Wilsonicu budou patřit dozajista i kanadští Junior Boys a německý projekt Jazzanova. Z djs stojí za zmínku Rustie, Rusko, Joker + MC Nomad, československé zastoupení mají na starost Ventolin, Machine Funck a další.

12.6. - E-motion

Kromě klasického tranceu nebude na fléďácké E-motion opět chybět ani třetí minimalová stage v čele s minimalovým matadorem Subsistem, Alou, Shalou, Deivisem a Kellysem.

19.- 20.6. - Cosmic Trip 2009
Cosmic Trip se vrací a společně s ním i po třech letech do České republiky zavítá skotský DJ a producent Neila Landstrumm. Headlinerem festivalu potom bude Alexandr Kowalski, jeden z nejznámějších vyslanců berlínského labelu Tresor.

26.6. - Svojšice
Pátek 26.června bude svojšický přírodní amfiteátr u Pardubic patřit jubilejnímu desátému ročníku open air festivalu Svojšice, na němž vystoupí švédsko-americká producentská dvojka Christian Smith & John Selway a „techno ďábel“ Dave Clarke. Mezi další zajímavé hosty patří i průkopník nové éry anglického techna Mark EG, který si prý pro „svojšické“ publikum připraví speciální vystoupení. Z domácích djs nebude chybět slovenský techno mág Toky či břeclavský producent nebo dj Elektrabel.

26.6. - Midi (Brno, Perpetum)
Ani koncem června nevynechá v brněnském Perpetuu minimalová noc Midi Special. Pozvání tentokrát přijali tito djs: Roman Rai, Vik, Shala a Click Joe.

26.- 27.6. - PlumLove Festival (Plumlov, Zámek)
Na zámku v Plumlově se rozezní beaty techna. Zárukou kvality budiž tato jména: Kaisersoze, Daho, Spyro, Im Cyber, Click Joe, Joshek, Subsist, Ala a mnoho dalších djs tech-minimalových rytmů.

27.6. - Magion
Červnový Magion bude tentokrát zastoupen pouze domácími tech/minimalovými djs: Daho + Ginger, Spaceboss, Mike H a resident Click Joe.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika