V pátek vyjíždí další Tramix

V pátek vyjíždí další Tramix

31. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Akce začíná ve 22:00 v legendárním pražském klubu Radost FX a současně na Náměstí míru, odkud ve 22:00 vyjíždí hudební tramvaj TRAMix s Axe Instinct programem na palubě. Pasažéři TRAMixu zažijí kromě jedinečné jízdy noční Prahou i výtečnou klubovou atmosféru v netradičním prostředí.
Chybět nebude světelná show, skvělý hudební program ( DJ Madman ) a nemusíte se bát, že budete trpět žízní, protože k dispozici budou i bary. Cílem jízdy je samozřejmě Radost FX, kam tramvaj dorazí po půlnoci.

V Radosti bude následovat bohatý program. Za dýdžejským pultem se vystřídá hned několik dobře známých DJs - Filthy Funk Funk (UK), Bon Finix, Vectif, Tripmain, E-lite a Martin Frank. Chybět nebude sexy laser girl, energické vystoupení profitanečnic, Axe Instinct Kenvelo Fashion Show, zábavná flirtovací hra o ceny ( hlavní výhra Kenvelo voucher ) a pánové jistě ocení všudypřítomnost půvabných hostesek v kůži divoženek. Moderování akce bude mít ve svých rukou bezprostřední Jakub Kuba. Účast na velkém finále Axe Instinct Tour potvrdila i řada známých osobností.

TRAMix - předprodej vstupenek za 290,- + poplatky na www.ticketportal.cz nebo na e-mailu tramix@tramix.cz , vstupenka platí do tramvaje a následně i do klubu Radost FX, kde Vás po půlnoci vysadíme a mejdan bude pokračovat až do rána!

Dodal: Michal Walterstein, TRAMix promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRAMIX

Pátek 5. 6. 2009
Vstup: 290 Kč
Vystupují:
Madman
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika