Trance & Progressive kalendář 06/2009

Trance & Progressive kalendář 06/2009

02. 06. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Červen je předzvěstí začínajícího léta a sním i je neodmyslitelně spjat začátek festivalové sezóny. Ale nebojte, na své si přijdou úplně všichni, ať už máte rádi klubové prostředí, halu nebo modré nebe nad hlavou. Tohle všechno vám červnové akce nabídnou. Tak hurá na ně.
5.6.– Vlny 6. Anniversary
Na 6. narozeninách legendární klubovky Vlny vystoupí Bo.Rai, Roman Dan + hosté.

6.6.– Sensation White
Na třetí české Sensation, která bude opět více do housu zahraje projekt Housequake (Roog + Erick E) + MC Gee, švédští house mafiáni Sebastian Ingrosso a Eric Prydz. Můžete se také těšit na holandského trance zbojníka Sander van Doorna a německého hrdinu house Tocadisca. Samozřejmostí je vstup v bílém.

6.6. – Global Gathering

Polský Global Gathering bude jedním slovem velký! Stačí se podívat na line-up a myslím, že mi dáte za pravdu. Junkie XL, Above & Beyond, Axwell, Orjan Nilsen, First State, Leon Bolier, Joop, Matt Darey, Kyau & Albert, Menno de Jong, Sebastian Sand, Josh Gabriel, Mark Knight, John Dahlback, Benny Benassi, či nebo naše Lucca - to už mluví za všechno.

11.6.– Hi-Fi

Pokud nevíte, co s čtvrtečním večerem,  můžete vyrazit do Brna na party Hi-Fi, kde se objeví a zahrají Martin Gredner, Jerry, Flyplender, Craft a Marcco-Imp.

12.6.– E-Motion
Na dalším díle této velice populární brněnské trance klubovky si zahraje dj, který zde už v minulosti vystupoval a to Angličan Adam White, který tady posledně sklidil velké ovace. Vedle něj se můžete těšit na rezidenta Stepana Brucka nebo na specialitku v podobě setu E-motion Brothers což bude back 2 back set Stepana Brucka a Vyryse.

12.6.
Michael Burian special
V ostravském Fabricu se uskuteční další díl rezidentní noci Michaela Buriana, který se na tento večer jako svého hosta pozval předního německého dje a producenta Martina Eyerera. Martin Gredner, Bon Finix, Ringo, Miichael K jsou další jména na které se tento večer můžete těšit.

13.6.– PURE
S novým měsícem přichází nový díl PURE. Červnový díl bude ve znamení trancu. Hlavní hvězdou večera bude světová megastar Markus Schulz, který na tomto dílu PURE odehraje exkluzivní 5. hodinový set. Část svého setu bude také zaznamenávat a 2. července Marcus bude záznam vysílat ve své radio show Global DJ Broadcast v rámci své World Tour. O Markusův support se postarají kanadská progressive hvězda Glenn Morrioson a rezident PURE Michael Burian.

19.6. Bubbles Beauties and The Beast
Další díl Bubbles, které se poprvé uskuteční pod širým nebem, byste si rozhodně neměli nechat ujít. Navštíví ji totiž celkem pět zahraničních hvězd. Tou první je Francouz DJ Arias a těmi dalšími čtyřmi jsou zástupkyně něžného pohlaví a to Clodagh, sestry Shary a Lily Pita a americká trance princezna Fei-Fei. Z našich djs zde zahrají Orbith vs Jerry aka Porn Bros a residenti Bubbles párty: Michael Scuberman a DJ Wolscha.

27.6.– Open Floor 2009
Open Floor 2009 je název nového brněnského festivalu, který se uskuteční v areálu Riviera, jako jako oficiální závěrečná party k florbalovému turnaji Open Game. Festival bude rozdělen celkem na 2 scény, které se budou jmenovat Ibiza Sound Main stage a Disco House tent rádia Free. Z djs se můžete těšit na LayDee Jane, Orbitha, Martina Grednera, Hydrophonica, Jerryho + Claire, Michaela Scubermana, Javase, nebo třeba Lea Lycru.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika