marihuana
cannabis thc grooweshop czechtek
|
st duben 16, 2014 9:18 pm
|
|
|
|
|
|
filter
ahoj ,
vedel mi niekto poradit aky je najlepsi filter proti zapachu pri pestovani a suseni ? diki
|
|
|
|
|
|
čt prosinec 26, 2013 10:04 pm
minulej rok se se 6 kamosema hulil travi ubalili se tri osobacky a jelisme kolovacku najednou setam objevili fizlove ja se trema kamosema sem utekly a ty zboli 3 zatkli 2 den potom prijeli keme domu fizlaci qa nafarrilimi pokut zatozesem hulil na verejnosti ta pokuta delala 900 kč tak proč teda neudelaj v Jirkove nakej podnik kdese bude moct hulit
odepiste na tuhle spravudekuju
ps:Skank
|
|
|
|
|
|
čt červenec 25, 2013 2:09 pm
Samec nebo samice?
|
|
|
|
|
|
čt červenec 25, 2013 2:06 pm
Samec nebo samice?
[img]http://ulozto.cz/xpC6c6Pv/p7250196-jpg[/img]
[img]http://ulozto.cz/x57yVycE/p7250192-jpg[/img]
Dík za pomoc!
|
|
|
|
|
|
út duben 16, 2013 10:36 pm
záleží kam to okno míří, pokud tam svítí většinu dne tak určitě jo!
|
|
|
|
|
|
po duben 15, 2013 7:59 pm
trava
Lidi prívě sem zasadil svou první lásku, bude jí stačit dení světlo za oknem?
|
|
|
|
|
|
so prosinec 29, 2012 8:18 pm
Led světlo
Ahoj, nevíte tu někdo, co dělat, když kytky pod ledkovým světlem zhnědnou a v podstatě se tváří, jako spálený ?
Pořídil jsem led světlo o výkonu 600W a pěstoval pár kytek v patrovém koloseu o průměru 2m a výškou 170 cm....a teď nevím, jestli je výkon moc silný, nebo to chce ještě něco jinýho...???
Dík moc
Marty
|
|
|
|
|
|
čt prosinec 13, 2012 9:26 pm
zdarec chci se zeptat mam problem mam doma kytky ve skrini i specialni hlinu aji svetlo ale zacinaj me zloutnout listy sice malo ale zloutnou nevi nekdo cim to je ?? kdyztak napsi na email skopek23@email.cz sry tam na to nepiste sem se spletl dik
|
|
|
|
|
|
čt prosinec 13, 2012 9:22 pm
zdarec chci se zeptat mam problem mam doma kytky ve skrini i specialni hlinu aji svetlo ale zacinaj me zloutnout listy sice malo ale zloutnou nevi nekdo cim to je ?? kdyztak napsi na email skopek23@seznam.cz predem dik
|
|
|
|
|
|
čt listopad 29, 2012 8:47 pm
|
|
|
|
|
|
so listopad 03, 2012 7:19 pm
Amsterdam.shop.cz
|
|
|
|
|
|
so listopad 03, 2012 4:47 pm
Sklizeň od babičky
Nevím jak ve velkých městech, ale na vesnici pěstuje konopí každá babka. No a ta moje taky a nevíc je vyhlášená pěstitelka a byla kdysi dávno i v receptáři.
Takže jsem kdesi koupil semínka a tentokrát samokvětky a sklízeli jsme za 2 měsíce krásné velké kytky skanku. Takže určitě samokvětky doporučuji.
Kdybyste sháněli nějaké věci na hulení třeba bongy http://www.svetorientu.cz/bongy/c-25/ a nebo vaporizer http://www.svetorientu.cz/vaporizery/c-28/. Vapík je super, protože potáhnete jen skapalněnou pryskyřici a né další bordel.
|
|
|
|
|
|
út říjen 09, 2012 10:01 am
re: Prasicek
Podle mě je to normální ganja.. Zralost nejde z fotky poznat - jsou neostré.. Sklízí se, když je cca 80 % blizen zhnědlých
PS: doporučuji si přečíst sekci pěstování marihuany na Magazínu Legalizace. Jsou tam jak různé modely, tak i takové ty základní info jak pěstovat, sklízet a zpracovávat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
út srpen 07, 2012 1:52 pm
takže co nejrychleji pryč s ní jo ? jinak díky
|
|
|
|
|
|
út srpen 07, 2012 12:41 pm
ta vepředu samec
|
|
|
|
|
|
po srpen 06, 2012 5:05 pm
|
|
|
|
|
|
ne červenec 15, 2012 10:46 am
Zákaz prodeje marihuany připravil o práci stovky Nizozemců
Zákaz prodeje marihuany připravil o práci stovky Nizozemců
Zákaz prodeje marihuany a hašiše cizincům, který platí od letošního května na jihu Nizozemska, připravil stovky tamních lidí o práci. Stěžuje si na to sdružení provozovatelů coffee-shopů (SBCN), kde se lehké drogy nabízejí. Kvůli novému nařízení, které od příštího roku bude platit v celé zemi, ztratilo zaměstnání přes 600 Nizozemců, napsala agentura DPA.
|
|
|
|
|
|
út červenec 10, 2012 12:36 pm
Deganawidah
Tím bych se moc netrápil - některé odrůdy ani víc nenarostou. Tím že jde už po pěti týdnech do palic to vypadá na nějaký autoflowering. Pokud ji chceš popohnat zkus nějaké hnojivo nebo ji dát do prostoru kde bude více světla.
|
|
|
|
|
|
út červenec 10, 2012 9:57 am
Kytka roste pomalu, co s tím?
Ahoj, pěstuji doma na balkóně blíže neznámý skančík. Kytka je stará přes pět týdnů, jde hodně do palic, a to zejména na stonku. Už skoro tři týdny má 41 cm a nechce moc růst. Listů má málo, ale jsou zcela zdravé, sytě zelené. Palice krásně voní a pomalu se zvětšují. Stonek ani větvičky se však téměř nezvětšují. Květník mám 11 litrů. Vždy ho proleju a pak nechávám půdní bal hodně proschnout. Co s tím? Děkuji..
|
|
|
|
|
|
krabice trávy ve sněmovně
čt červen 28, 2012 7:16 pm
|
|
|
|
|
|
út červen 26, 2012 3:05 pm
Pěstování konopí
Co to tu čtu ? Zalévat kyty petrolejem, nebo hnojit vlastními hovínky ?? Kam na to chodíte ? Petrolej žádné kytce neprospěje. Je to jedovaté. No a co se týče hnoje, tak je lepší hnůj z býložravce... Ten se rychleji rozloží a nejsou v něm toxiny z nestráveného masa.
Pokud se něco chcete dozvědět, tak čtěte nějaké věrohodné zdroje o pěstování konopí. Mám takový pocit, že si buď kamarádi z vás dělají srandu, nebo si děláte srandu vy tady na tom fóru...
|
|
|
|
|
|
čt červen 14, 2012 6:01 pm
Piss a Scat..
Ano piss a scat.....jsou v pohodě..!!!!
|
|
|
|
|
|
čt červen 14, 2012 5:37 pm
nevim
Můžu na travičku použit jako hnojivo svoje vytrusy ?
|
|
|
|
|
|
čt červen 14, 2012 5:35 pm
travka
Klucy my říkalý že to mam prvný dva dni zalývat petrolejem co je na tom pravdi ?
|
|
|
|
|
|
so květen 05, 2012 6:26 pm
PRAGUE MARCH news!!!
V Praze se demonstrovalo za legalizaci marihuany. Průvod, který vyšel z Karlova náměstí, dorazil odpoledne na happening v parku Parukářka. Na dvou podiích hrála hudební produkce, účastníci se mohli občerstvit u mnoha stánků, které nabízeli mimo jiné konopné výrobky.
Své stánky tam měly i neziskové organizace a na programu byly rovněž diskuze s politiky a přednášky.
Podle policejních odhadů centrem města prošlo na 7000 demonstrujících, řekla mluvčí Eva Kropáčová. Jejich počet podle ní ale může být vyšší, protože mnozí lidé se přidávali až cestou a mnoho dalších čekalo na Parukářce.
|
|
|
|
|
|
pá květen 04, 2012 11:19 am
Slepičince
Slepičince stačí dostatečně naředit s vodou a je to v pohodě, nic nespálíš. Mně se osvědčili i kobylince, taky trochu naředěný
|
|
|
|
|
|
čt květen 03, 2012 12:14 pm
ono to ještě není legální že furt protestujou?
Anonymní - pokud nechceš chemii, nejlepší máš kobilince, těma to nespálíš. Ty slepičince jsou nepředstavitelnej humus, taky jsem to zkoušel nechávat kvasit
|
|
|
|
|
|
st duben 04, 2012 10:22 pm
ČAU lidi potřebuju radu slysel jsem že jako dobry hnojivo je bananova slupka či slepičinec........nejaka rad jak dlouho nechat kvasit nebo tak abych kytku nespalil...???? Diky moc......piste na martinvalek1992@seznam.cz
|
|
|
|
|
|