FAQ�� Hledat�� Seznam u�ivatel��� U�ivatelsk� skupiny
Registrace�� � P�ihl�en� Soukrom� zpr�vy

�DROGY V�EHO DRUHU - co berete? ��Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma���
omg
�t �ervenec 01, 2014 2:23 pm
tak to ses velkej kluk!!
omg
�t �ervenec 01, 2014 2:17 pm
tak to ses velkej kluk!!
Anonymn�
po �erven 09, 2014 10:51 am
M�me na fes��ky nakoupen� ext�ze a tr�vu!!
Anonymn�
ne �erven 08, 2014 5:25 pm
zastavit se musim
CO JE TO BUCH ? aco sme mi d�ti dne�niho sv�ta:) juu
A PRO� SI CELEJ �IVOT MYSLIM �E TAKLE TO SNAD BEJT NEMA CO JE TEN POCIT �E MAM TADY NAJIT SMYSL �IVOTA �IKAM SI CO JE ?
SEM JENOM MRTKA ZM�HO TUP�HO FOTRA ? JAKO TO CO SOUDIM TY EGOJISTYCK� SRA�E PROTO�E PENIZE BY DOKAZALY �E I VEM� JE ZLO OD TOHO PIRAMIDOV�HO KRIPLA
�IM JICH MAM VIC TIM VIC SNA�IM FELIT T�EBA I KAMO�E U� JAKO MALEJ SEM TO VID�L, SNAD ZA 500MEGA NECHAL BYCH CHCIPNOUT �LOV�KA ANO TO VYM JIST�
TIM SEM SI BYL V �IVOT� JISTEL PA� PECKY MI ROZDAV� DO KSICHTU SYSTEM A NE �ADN� ILUMINATI TOHO U� BYLO DOST
TO AT SI �E�� USA AT SI HA�OU MRAKODRAPI NA SV� LIDI JA TAM BEJT TEN DUDEJ KRIPL US ARMY TAK OKAM�IT� SPALIM KA�DOU TU SKURVENOU
KRVAVOU VLAJKU NASERU NA N� HOVNA A DOST O T�CH ZMRDECH TI ZNAME V�ICHNI U� DAVNO NESP�ME N�KDO BYL ROVNOU �ISTA DU�E CO CHAPE
N�KOMU DOSP�T TRVALO KOLIK LET KA�DEJ MA JINEJ P�IB�CH M� KTOMU POMOHLY DROGY ALE NE ZMA�T�N� SE DO SRA�EK A HOZEN�
DO HUST�HO STAVKU MU�E� SE TAM HODIT �IM CHCE� T�EBA LSD�KEM?what:)N�KDO SI OTEV�E MYSL ZAS JINOU SRA�KOU ALE DIKY ZA TO �E JE MAME
OBRATIL SEM JEJICH ZBRANE NA SVOJ� STRANU A NA�EL SEM BOHA !A VE� MI KAMO �E NEVAL� SE BLONDATEJ KRIPL NA MRA�KU Z BANDOU
OK�IDLENECH �URA�KU TOMU V TOMLE ROCE MU�E V��IT JEN TUPEJ KRIPL POVRCHN� MRTKA TEN �O UM� LEN SOUDIT KAMO KLIDN� MU�EM BEJT ZHOVNA
A TODLE NENI PRO CELEJ SV�T TODLE PRO NOVOU RASU CO N�D�L�ME NA BARVU PLETI A INSPIROVALA M� N�MECK� S�LA TROCHU I HITLER SAM
A TO ODMALI�KA NESNA�IM NACKY HAFO SME JICH S MEJMA LIDMA POSLALI DO WALHALY V��INOU SOU TO PRAZDN� KRIPLY
ALE VI� JAK SE TO ��KA SKA�D�HO SI VEM TO DOBR� ADO! D�KY DOBREJ NAPAD! A TO NEJSEM SKURVENEJ NAZI ALE OBDIVUJU TU S�LU CO VZE�LA Z
Z HOVNA POU�IJU I JEJICH SIMBOL A BUDEM HO NOSIT HRD� PA� TEN MA KURVA V�ZNAM ALE DE JIMIN SM�REM SERU NA SV�T
AT SE VYMRDAJ T�EBA DO PRDELE TY SRA�I SORY ZA TY SLOVA ALE UD�LAME NOVEJ STAT UKOVAME ZNOVU NA�I VLAST BUDE TO
T̎KA ZM�NA �ECHOSLOVAKIA A VTOM CEJTIM TU S�LU SJEDNOT�ME SE ZNOVA NEBUDEM PLATIT ZA CHYBI T�CH TUPEJ LID� CO ZNI�ILY TO BRATRSTV�
NA DVE STRANY CO POSLALI NAS NA �PATNOU CESTU TADY NEJSME KURVA V USA MI SME BRAT�I A SESTRY MI NEJSME �ADN� FANATICI S KALACHAMA
MI NEMODL�ME SE K FALE�NEM VYMY�LENEJM BOHUM NEMLAT�ME HLAVOU JAK TUP� KRYPLI DO ZDI NA�KU MI NEJSME OTROCI STADA JA V�DICKY VYD�L TU S�LU
�IKAL SEM SI PRO� JA SEM NA IDEALNIM M�ST� KDE NEVID͊ B�HAT NEDOMRDL� OPICE A KRIPLY A ZAVIST�VY SRA�E JAKO SEM MO�NA I
JA A JEDNOU P�IDE ZM�NA BUM PRASK ! NA�EL SEM SVIHO BOHO TRVALO MI TO 25 LET A TO SEM UD�LAL PRVN� KROK JE�T� SEM HODN�
�PATNEJ MO�NA PROTO SI TED BRE�IM JAK MAL� D�CKO DO KLAVESNICE A STAVA SE MI TO �EST�J JENOM TAK �UMIM NEJEDNOU ZA�INAM BRE�ET A �IKAM SI
TO NENI �E NEMAM MATRO Smile TO JE �E CEJTIM V�ECHNY TI LIDI TA ENERGIJE L�TA VZDUCHEM MI TADY NEJSME �TASN� PA� TY VLNY SOU KURVA SILN� UR�IT� MI
ZEZA�ATKU POMOHLA N�JAK� DROGA TIM NE�IKAM �E SOU DOBR� VZALY MI I PAR DOBREJ LID� A �ISTECH DU�I A ROTRHALY NA SRA�KY zbyli schranky
PRAHNALITO NAMRDALI SI DOLEPKY TAK STOU SILOU DAVAJ KURVA BACHA TO V� ALE DNESKA U� I TVUJ MALEJ BRACHA!ME STA�IL JEN MALEJ P�IBECH
KTEREJ U� TU ASI BYL VICKRAT ALE TEDLE BYL VN��EM JINEJ BYLA TAM JEDNA PI�KA �ADN� NA�AN�AN� PRINCEZNA
DO KTER� BYS TO NE�EK DIK� N� MI NEVAD� �E SME SE KRASNE VYNDALI Smile �E SME TAK �TY�I DNY L�TALI TO SOU TI IMPULZI A TO KAMO
NEMUSELA POU�IT SVOJE KOZI ALE SVOU �ISTOU DU�I KA�DEJ DEN SN� JI MAM RAD VIC A VIC ZN� SR�� TA KARMA KAMO TOS NEVID�L
STA�ILA MI JEN JEDNA PUSA UKAZA �E JE�T� JETU LASKA? A TO SEM NEBYL �ADNEJ NEPOLIBENEJ DILINA�EK PRCAL SEM SPOUSTY D�VEK
ASI TAK STA TIS�CE VYD�L SEM I PAR HOLEK A JEN SAM� POVRCHN� P��I �EK SEM SI TAK NAV�DY KAMO JA CHCI BEJT SAM NE� ABY
M� HROTILA NEJAK� PI�A ALE TADLETA OBY�EJNA HOLKA MI DALA SPATKY TU VYRU V LASKU A TO JE TEN BUCH CO HLEDATE NE �ADN� HOVADO NA K�͎I
LIDY NEBUT TE P��..... TADLETA JEDNA �ISTA DU�E CO V N� BYLA TA OBROVSK� SILA V KTEROU SEM U� DAVNO NEV��IL U� SEM BYL SKORO
SKA�ENEJ KRIPL CO CHT�L JEN LIZAT TI D�VKY ALE PAK P�I�LO N�CO CO SE MI NIKDY NESTALO BYLA TO TAK� SILA �A ANI
BYCH JI NEMOCH SPRZNIT TIM SVIM KURVAMA SKA�ENYM PEREM TO MU�E DOSTAT JEN TUPA ZMALOVAN� �UBA! NE TADLE ZLATA HOLKA CO SEM DO �ECH P�I�LA A �IVOT SE SN� NESRAL �ESKA REPUBLIKA J� AKORAT
VYMRDAV� JAK JA TY �ECHY NESNA�IM AGENTURY S LIDMA VYMRDAVAJ ZASKLADNUJOU JE DO N�JAKEJ KRALIKAREN KDE JE �P�NA A SMRAT A JE�T�
NASEBE MUS� NECHAT ZAKOMPLEXOVAN�HO SRA�E �VAT PROTO�E MA MALEJ NEVIVIMUTEJ SPIC� OV�� MOZEK �E NECEJT� TU SILU PA� JE TLUSTEJ SRA�KAMA A E�KAMA �IV�C� SE KRIPL PODEJTE MI JEHO HLAVU
TODLE NENI PRDEL JA MYSLIM TO VA�N� TODLE MUS� SKON�IT TADLE SVINSK� �ESKA REPUBLIKA POD VLADCEM TOT�LN� ZLIT�HO KRIPLA CO BYCH DOMA NENECHAL ANI UMEJT MI HAZL PA� TO BY PRON�J BYLA POCTA
SESAD�ME TOHO KRIPLA NAHRAD�HO T�EBA TA SKV�L� SLE�NA TA VI CO JE TO �IVOT NAS MLADEJ LID� KTER� U� NEMAJ SNY!!!NECHT�J D�TI PA� TO NENI V DNE�NIM SV�T� VYHRA STVO�IL BYS AKORAT OTROKA!
A NATO SME U� DOST ITELIGENTN� NEBUDEM JE ZASOBYT TIM NEV��IM DAREM A TO SME MI DNE�N� HOLKY A KLUCI, TAK TODLE BYLA TA ZM�NA BILA TO MALA NEVINA PUSA JEN TROCHA LASKY A TO JE TEN VESMIR A BUCH PROTO TEDLE ROK 2014
SE STANE TA VELKA ZM�NA MUS�ME ZISKAT PRAHU A TAKY BRATISLAVU A Z HRADU UD�LAME PRASE�� OHRADU KDE BUDOU ROLOVAT BRKA MAL� FELAZ A D�VAT NA KA�DYHO VY�RAN�HO ZMRDA CO VEMESI VIC NE� JE T�EBA A TO JE JEN PAR V�C� CO SE BUDE D�T
TODLE NEJSOU JEN KECI �R A SK PRCAJ NA�E KRASN� HOLKY POS�LAJ JA NA �IKM� STESKY PUDE I O TOVOJE D�TI! JO STEBOU MLUVIM TY NEV���C� HAJZLE I TY SE BUDE� KLAN�T
TOMUDLE �IST�MU �ADU KDE BUDE V�ECHO STEJN� NASEREM TIM SV�T KAMO TOSI PI� PUDOU PONAS A TO BUDE USP�CH ! O NAVRACEN� HRDOSTI V�EM TAKOVEJ JAKO SME MY
VKTEREJ JE BUCH A LASKA PROST� NADALKU SV�T� TA KARMA A V�EM MLADEJ LIDIM CO VYD� TO SAM� �E NAS NA� STAT KURWA �MEL� A TO NE MALO
NE�IKEJ �E T� TO TU U� TAKY NENASRALO A TO SAM� SLOVAKIA ANI NEVIM CO TAM VLADNE ZA �URAKA ALE BUDE TO STEJNEJ KRIPL TO VIDIM I ZDALKY
TODLE JE ZA�ATEK VALKY NEJSP͊ POT��E I KREV BOHU�EL ASI I KREV �R A SK I KDY� TAK PRUZRA�NA A �ISTA TAK NENI TO STOPROCENTN� I TEN IT Z TOHO PADL�HO UFA MOCH BEJT KUNDA
SKONTROLUJEM PO ALIJENECH PRACI ROZD�L�ME ZRNO OD PL�VY NAPOVRCHU SE ZNOVU OB�V� �EMESLN�CI JAKO BYL MUJ D�DA SAMOZ�EM� I TEN VA� ROK 2014HAJZLE JE NAS TO CO ANI OMILEM NEVZNIKNE SP�EDEM VYGUMOVAN�HO DNE�N�HO ZMRDA
UV�DOM SI �E MRDA T� TVOJE ZEM� TAK KRASN� SME BYTOSTI A �IVOT JE TAK KRATkEK ODEP�ELI NAM V�ECHNY RADOSTI A TY SE PTA� PRO� SEM TAK SPROSTEJ
A LE TO NENI V�ECHNO MUSEJ PADAT TY TUP� NENA�RAN� NEL�DSK� KRETEN� TYPU RYTMUS NEBO OKO SE VOLA TEN TO �IST� VYJEBAN� KRIPL TEN BUDE ZAPALEN JAK TO NADHERN� BAVO TA P��E SPLANE TOMI V�� BRACHO
TO JE TA PL�VA A BUDE SE �ISTIT I �P�NA U� �ADN� SOCIALN� DAVKY PRO TY NEDOVIVINUT� �ERN� �MOUDY �E JE TO RASIZMUS NASERTESI KLIDM� BUDE KRAL TEN NEJ�ERNEJ�� CIKAN KDY� TO BUDE �LOVEK TA NOVA RASA CO UD�LA NA�E HROMADN�
S�LA V�UDE BUDE VLAT NA�E NOVA VLAJKA TA MOCNA SVASTYKA CO VYD�LA U� TOLIK KRVE �E SE BUDE TVA�IT JAKO NAV�LET� A� BUDE PLOU PROUDEM KRVe TOHO NEPOT�EBN�HO HUMANOJDN�HO OBALU BEZ DU�E!!!!
JEDNOU TO BUDEM MIT TED SME MLAD� NACO �EKAT NED�LEJ TED D�TI P�EMEJ�LEJ NEROZMNOZUJ JAK LUZA CHCI VYD�T MAL� SPARTANy V BOJI . �ECHOSLOVAKIA ZNOVUZROZEN� a nebo se st�elit do hlavy?a nebo se houpej na lan�?
ale p�ed smrt� se zepta� jakej tvuj smysl m�l �ivot a ted to cejtim tak �e vzpoura je cesta a mus�me za�it tady v �esku ale jak ? pot�ebujeme se shroma�dovat v davech
vzty�it sv� vlajky opsadit hrad a vsti�it vlajku:) lidi z oken budou litat a m� bude fakt dob�e u� nechci denn� makat od rana do
rana p�ed n�kym se klan�t p�ed takov�ma buznama konve�nima �ura�kama bejt otrokem �asu to musel bejt fak kripl co ho sem p�ived !vstavej krple je novej den vola t� system co �e smrd� ti z dr�ky a nestiha� se vklidu umejt a co �as u� b�� p�eje�i aby den u� zmizel a byl zase ve�er unavenej
si spad na dr�ku ups a co ta huba loool jedeme znova k�mo vstavej u� je novej den pro n�koho krasnej sv�t pron�koho skurvenej sen arychle litej stihnout co nestich si v�era !tak 100x sli�� od n�koho rychle no co ted kdybi �lo se vipnou a za vipnut�
by se od��tal kus m�ho �asu na sv�t� tak bych asi st�jn� p�eta�el �ivot na jeden den a to patek ve�er a tak je tady krasm� to je planeta zem� to je �eska republika �ikam si kde to sme �e furd jenom �ekam na konec dne i kdy� ho nechci
a tosam� znova znova ka�dej tejden stejn� roky a roky tla��m� sv� �ivoty ke konci nasadily sme si sami takov� tempo ale ted p�ichaz� ta doba kdy u� i ten boha� da cokoliv za to bejt n�kde v p�irod� utik� z m�sta svoj� nale�t�nou karou a de do lesa chod� tam pj�ky
a u�iva si ticha tak pro� vlastn� pracujeme? pen�z si stejn� vid�lame tolik a bys sme se mohli tak do prace vratit kopit si kus �radla
nelepe se�rat n�jakou tu �ivou bitost Smile a to dokola a dokola pak se div� �e tadle generace hul� u� odrana a ob�as se po�le do jin�ho sv�ta �e�ej to ve�er co ve�er piva to je fakt super to je to co cht�ly INTELIGENCE napoklesu jen si uber ty bunky a mazej do prace
na to si zvikne� otupi� mozek najednou zjisti� �e u� si starej fotr co nejlep�� roky stravil ve skladu nebo doma si jak pra�ska podlampa den� pod um�lim sv�tlem musim se smat sam sob�
co sem to za �lov�ka pro� zrovna tadle doba tedle vyhrocenej p�elom ja se nechi mezi otroky u� se �edit nechci ti slou�it ty krasn� auta a ty televize co je v ka�dim pokoji jedna ty na�e na�lapan� pc ps3 ps4 obl�ben�
po�ady serialy pisni�ky to je totaln� vigumovan� �lov�ka a zni�en� �ivota n�kte�� znas ra�i svuj volnej �as stravej ve h�e typu Day Z kde se i ja du projit s kamaradama do lesa pak ud�lame ohen a najimese to u� je fakt mazac lidi ! hra kde si hraje� na to �e si volnej a chodi� si po sv�t� kde neni u� �as a sistem
a le�ime tam klidn� 5hodin v trav� Smile ve virtualnim sv�t� a je nam tam dob�e kam nas ten sistem doved ? se vsadim �e spousta lid� by se nechala napojit na n�co takov�ho jako Metrix a nechat se klidm� v bedm� zahrabat do zem� a �it napojen
ve fale�nim sv�t� nakondzervovanej v nejak� sra�ce a mit pu�t�nej program t�eba n�kak�ho tepl�ho fodbalisty t�eba �ivot Ronalda
hned p�i startu dostava� pecku jako co to ma v hlav� tak toje rana uklidi� ty hovna bac! klidek pohoda od rana cejti� jak se ti probouz� mozek ma� �as pid�vat se na slunce chvily se nan�j divat kouknout na nebe jako to je s�la jek to je dlouho co sem se dival takle uvoln�nej naoblohu v pond�l� d�val najednou to vidim jinak kam zmizela ta zloba to
todle je �ivot kam zmizel ten stres to bez �adn� drogy ani jednoho piva bez �adn�ho �peka 20vte�in po spu�t�n� si doc�lil uvolnen� a to natolik �e nechape� to neni vrealu ani nav�let�Smile mu�e� si v�e koupit tak�e nic nechce�!!! lool byli to k��e (co sem to v tom ralim sv�t� d�lal nostop vikendy sem d�lal abych p�et�el ten kamen na jinou barvu ju ted �erven� mi sv�t� barak Smile to neni om�
to je jen p�iklad)
kdo by si takovou Game nedal grafika jak realita mu�e� hrat roky myslim si �e neco takov�ho i bude a z tvyho t�la mu�e bejt treba tovarna na krev na planet� mars v nejv��im slkadi�ti pro medic cosmix Smile kdo tam chce ja kupuju listek na 110 let.....a si p�estavam hulit:)
Zmetekk
�t kv�ten 16, 2013 2:25 pm
Samozrejme taky pravideln� HUDBA ....to je ta spravna droga Arrow
Zmetekk
�t kv�ten 16, 2013 2:23 pm
SMOKE WEED EVERYDAY smile47 ....SEM TAM NEJAKA GUARANA .....NO A PIIIVO Idea
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu
dea
st duben 24, 2013 5:33 pm
Ahojky, tak jsem tu. M�m n�pad jak v�e vykoumat? M�m n�jakou p�ipom�nku. M�te vzkaz? Sem s t�m! Koukn�te na hustou inzerci s diskuz� na www.bazar-top.cz �v�m, �e v�s vyt��� ��st po��d dokola ty stejn� probl�my, ale ned� se nic d�lat.
Mitschubishi
p� b�ezen 22, 2013 1:14 pm
nebudte najvky
jde to v ruku v ruce, d��v byla lep�� hudba i koule, dneska se hrajou i prodo�vaj sr.�ky Confused
xxxxxxx
so �nor 02, 2013 7:43 am
nebudte najvky
jo taaaaak, takze za atmosfeeru muze fet a ne ty sracky, ktere se dnes hrajou jo?

Fakt je, ze je to dnes proti minulosti mrtvy, ale jak rikam, je to protoze ta zkurvena hudba te nerozjede jako v minulosti.

kdo nezazil, muze jen brecet-->

Link
Foh
ne leden 27, 2013 8:48 pm
V�eho konec ....... Very Happy
doloresxxx
po duben 16, 2012 7:04 pm
for Pavel
je to presny! Akci nedela nic tak jako atmosfera!!! A s timdle me ty lidi uz fakt serou! Nedivim se, ze pak kazdej se do ,,nas" pousti, ze jsme smazky, kdyz poslouchame tudle hudbu. Pac kazdej to ma s tim spojene a to me sere
paveell
po duben 16, 2012 6:36 pm
Doloresxxx
A z toho va�eho nazoru s kterym take souhlasim vypl�v� to,�e pak ty akce u nas stoji za hovno,protoze kdyz prijede uznavany dj svetove kvality,tak to presne ty zrychlenci vubec nepoberou a hledaj rychlost,ktera vubec nema nic spolecnyho z hudbou a proto neni zadna atmosfera...Ale i oni z toho jednou vyrostou,pokud ne,tak je mi jich lito...
Doloresxxx
po duben 16, 2012 8:03 am
for Green_El(ectron)
jako hodne tezkej souhlas s Tvym nazorem! Uplne mi to beres z huby! Wink taky me nebavi se koukat na ty odpory s vykulenejma ocima vecne kroutici hubou! Question dneska uz lidi jezdej na akce a ani nevedi, na co vubec jdou! Nechapu trosku! No jinak vsechno bylo receno v Tvem komentu, takze nema smysl se opakovat. A jestli Te s tim nekdo posila do pi.i , tak mavni rukou a jdu dal. bye Surprised
Anonymn�
ne duben 15, 2012 5:33 pm
rozhodn� ji� ka�leme na pe��,kter� se dnes vyr�b� z toulenu ,vede kokain!!!To je jasn� kvalita.Pe�� u n�s ji� nevyrob�...nikdo ti neproda ingredience.Prost� dnes se na p�rty sh�n� koks!!
paveell
ne duben 15, 2012 12:19 pm
tato diskuze by mela byt smazaaana...
Anonymn�
so duben 07, 2012 1:00 pm
nejlep�� je koks,prav� ,Brazilsk�........
L0k7227
so duben 07, 2012 8:42 am
komunita,pomoc,tomu kdo ji potrebuje
kiko
�t �nor 28, 2012 10:45 pm
Pravda o drog�ch
http://www.drogy.estranky.sk/ Drogy n�m v �ivote nepom��u. Samozrejme do�asne probl�my vyrie�ia ale po vytriezven� sa probl�my vr�tia a pre��vate ich e�te intenz�vnej�ie.
xxxx
so z��� 03, 2011 1:08 pm
Very Happy

tak pockej az po vecirku budes zrat jen jogurty a pod...dej si bacha! MDMA umi delat se psychikou pekny veci!!!
Jinak nej kombi je lajna perniku s jednou tabletkou Very Happy
rafan
�t srpen 30, 2011 8:03 pm
Poprv� jsem zkou�el ��ko te� na PI, k�mo� na m� d�val pozor a bylo to dobr�, l�bilo se mi to. Ob�as p�i�el n�val horka, ale jinak to asi p��t� zkus�m zase Smile p�i�lo mi, �e jsem po tom byl daleko m�� vyma�t�nej ne� po tr�v�.
Marlboro
po srpen 29, 2011 7:46 pm
daj se je�t� v praze, n�jakym klubu, sehnat dobr� koule? Nev�te n�kdo ?
Anonymn�
p� srpen 19, 2011 11:50 am
p�n bude asi vyl��en� a ted d�l� chytr�ho,jinak to ani nejde pochpit...
Green_El(ectron)
�t srpen 18, 2011 3:00 pm
Cool d�kuji za tento kompliment Wink
Anonymn�
�t srpen 18, 2011 1:57 pm
ty ses ale chytracek!!
Green_El(ectron)
st srpen 17, 2011 2:23 pm
Vem si slune�n� br�le,kdy� je pod mrakem SMA�KO!
Question nech�pu,chod�te na party za muzikou nebo se jen vygumovat?je pravda �e �lov�k se pak v�c na tom mast�,ale kdy� je pak �istej,tak nev�m jestli by si poslechl stejn� set o stejn� BPM,taky nech�pu lidi co ��kaj�,�e jedou na pa�bu za muzikou a pak celou noc b�haj� po are�lu a sh�n�j� a vym��uj� gule.WTF?kdo m� na ty vyklouben� sma�ky koukat jak se pak v�lej odpadl� jak hovna v hajzlu,tak akor�t spl�chnout.Chce� se nast�elit?Rad�ji se nech zast�elit ud�l� l�p Wink zn�te v�bec �asovej line up akce kdy� n�kam vyr��te?sp� zn�te m�sto a kontakt na t�pka s �ourkem a koulema. Tyhle lid� pak nem��ou komentovat hudebn� sc�nu,kdy� ji nech�pou s �istou hlavou a h�z� PET-lahve po Hawtinoj,�e hraje na n� pomalu.Hlavn� si vem slune�n� brejle,kdy� je pod mrakem sma�ko Laughing
Balpa
�t �ervenec 28, 2011 7:24 am
pribeh
Si precitajte super pribeh GanjaStory Smile))
Anonymn�
�t �nor 15, 2011 1:12 pm
m� n�co podobn�ho dali v praci chodil sem po m�st� �est hodin a nemohl sem se vu bec soust�edit
kopec
�t �nor 25, 2010 9:50 am
POCHOPTE ZE TANECNI HUDBA PARBA NA NU SE DA UZIT KUREVSKY I BEZ DROG FUCK Confused HUDBA JE DROGA KTEROU BERU DROGY NE Mad
soulbass
�t �nor 25, 2010 1:51 am
m�l sem to na jednom festu loni,ale jako slabota,podle ��inek v�bec neodpov�dal,popisu prodejce a to sem e�t� nem�l vypito Rolling Eyes
Trancemaniaczek
st �nor 24, 2010 3:34 pm
NXT Phase
M�te n�kdo zku�enosti s NXT Phase? D� se to n�jak srovnat s klasickou koul�? Jeliko� je v posledn� dob� docela probl�m narazit na koule obsahuj�c� MDMA, tak ne� abych riskoval n�jak� sra�ky, tak m� napadlo na�rat se po��dn� NXT.
Zkou�el to u� n�kdo?
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:
Zaslat odpov�� Jdi na str�nku 1, 2, 3, 4, 5  Dal�� Strana 1 z 5

Modified DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti, Powered by phpBB � 2001, 2005 phpBB Group, �esk� p�eklad phpBB Czech - www.phpbbcz.com

ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika Ji�� Kir | www.kir.cz