pure
tocadisco
|
tezko budou delat 2 halovky ve 3 tejdnech
|
|
|
|
|
|
Vzhledem k tomu, že psali, že v sasazu už tenhle rok Pure nebude , tak si nemyslím, že to daj tam... chtělo by to do O2 - ale to je zas podle mě pozdě na zaplnění. Potřebovali by velkou marketingovou akci.
|
|
|
|
|
|
dave.banik
Místo by mě taky zajímalo....Datum bude 24.10. lístky asi klasicky na PURE 750 Kč /1500 Kč......
|
|
|
|
|
|
PURE XL s Arminem Buurenem
Má někdo jakékoliv informace o místě konání ? Čase , cenách lístků, předprodeji atd ?
|
|
|
|
|
|
po srpen 31, 2009 2:27 pm
holesovice ruska mafije uz je to tady
|
|
|
|
|
|
po srpen 31, 2009 12:20 pm
Příspěvek č. 3
UNITED MUSIC napsal(a)dne 27. Srpen 2009 v 12:07
Pokračování PURE v SaSaZu nejsou v tomto roce v plánu. Pracujeme na jiných lokacích a dalších městech vedle Prahy. Pravděpodobně bude pokračování koncem roku, nebo začátkem dalšího. UM
z držkoknížky
|
|
|
|
|
|
čt červenec 02, 2009 5:03 pm
Here we go
|
|
|
|
|
|
út červen 16, 2009 9:16 am
další pure
JJ, tak další budou Ferry a Marco V a bude to až od září - do konce roku mají být ještě 4 díly, tak to vychází akorát - co měsíc, to akce. A kdo bude další - já osobně bych typl třeba Guettu - dlouho tu nebyl a je to jistota plného klubu...a třeba Axwell - toho bych si v klubu dal, co jsem slyšel pár jeho setů, tak je to pěkný diabol
|
|
|
|
|
|
po červen 15, 2009 10:23 pm
Marco V , Marcel Woods , Laidback Luke ty by se mi líbili .........podle mě ale další Pure budou až kolem Září když je to ted samej festák .....
|
|
|
|
|
|
po červen 15, 2009 10:08 pm
dont_panic
Zo jako fakt?..fery a marco v ??!!
No ja se snad na pure opravdu nepodivam....
|
|
|
|
|
|
po červen 15, 2009 4:06 pm
jerrry
Roger se mi jevi jako pravdepodobny jmeno ...
|
|
|
|
|
|
po červen 15, 2009 3:49 pm
Marco V mě docela zajímá, ale raději bych něco jiného - Roger Sanchez třeba
|
|
|
|
|
|
po červen 15, 2009 3:48 pm
co jinýho se taky dá čekat,že? ale Marca V bych docela dal
|
|
|
|
|
|
po červen 15, 2009 2:25 pm
dalsi mena
Marco V & Ferry Corsten
achjo ...
|
|
|
|
|
|
ne červen 14, 2009 9:52 pm
Byl to supr mejdan.......
|
|
|
|
|
|
ne červen 14, 2009 6:38 pm
LULU
jojo po sensation jsem se poučil....už před týdnem jsem měl co dělat abych se nepoblil, nakonec mi pomohli dvě pizzy abych si srovnal žaludek nicméně my bylo pěkně zle, tentokrát jsem se již nenachytal a pil vodku s džusem
GO FAST NEBRAT
|
|
|
|
|
|
ne červen 14, 2009 9:40 am
Jo a ještě jsem zapomněla,jediná malá výtka:Z jejich energetického nápoje "Go fast",se mi doslova zvednul žaludek,fakt hnus...to Redbull je proti tomu lahůdka.
|
|
|
|
|
|
ne červen 14, 2009 8:50 am
Markus Schulz
Markus Schulz, wow wow wow, bi ba bomba.
|
|
|
|
|
|
ne červen 14, 2009 8:42 am
Tak musím říct,že Pure s Markusem Schulzem předčila mé očekávání.Glenn Morrison se mi tedy nelíbil vůbec,utahaný,nuda,
až jsem tam skoro usínala,ale o půlnoci s nástupem Markuse se všechno změnilo,ten chlapík mydlil jeden energický track za druhým,celých 5 hodin nás nenechal odpočinout,výborné!!!Velkou radost mi udělal,když zahrál Feryho "Brainbox"a překvapení,
když ke konci svého vystoupení zahrál PVD "For an angel",pěkné na rozloučenou.
Na Buriana jsme odcházeli,neb jsme ho slyšeli x krát,ale co jsem od něj zaslechla,tak neznělo vůbec špatně,ale už jsme taky
sotva pletli nohama.
Jinak k SaSaZu:mile mě klub překvapil,opravdu nádherný,klimatizace funfovala příjemně tak,jak má,barmani taktéž příjemní,
no a hajzlík s led obrazovkou mi vyrazil dech.No akorát jsme si říkali,že ty vysoké ceny nápojů jsou tomu úměrné,luxus.
To se třeba podle mě o Mecce říct nedá.....takže já dávám akci jedničku s hvězdičkou!
|
|
|
|
|
|
so květen 23, 2009 9:58 am
george
Kua zas nemám tvůj mobil a icq už ůbec ne... na Schulze nevím, na Senstation určitě. Spíš ale pojedu na Nature One, takže další Pure vypustím.
|
|
|
|
|
|
pá květen 22, 2009 10:00 pm
to jerry
jak je chlape ....
jdes na schulze? nebo jen sensation napis mi kdyz tak icaq na tel.
|
|
|
|
|
|
pá květen 22, 2009 4:05 pm
|
|
|
|
|
|
pá květen 15, 2009 10:15 am
HouseLover
Marcel Woods by byl supr, na Trance Energy byl luxusní.........Marco V tam asi nebude,na nej si můžeš zajet dneska do Ostravy na narozeniny Fabricu
|
|
|
|
|
|
čt květen 14, 2009 12:35 pm
jména
jsem plnej očekávání kdo další zavítá na Pure pokud se tam ukáže jméno jako Marco V nebo Marcel Woods rozbíjím kasičku a jdu
|
|
|
|
|
|
st květen 13, 2009 7:43 am
Feddik byl jednička
fakticky jsem se bála těch negativních názoru na Feddika, ale jela jsem, protože se mi líbil loni na SW. Čekala jsem něco podobného, ale rozjel to ještě lépe. A počet lidí? pro mě ideální, žádné fronty na barech, partypeople super pařili a Fedde byl usměvavý jako vždy. Prostě luxusní akcička
|
|
|
|
|
|
po květen 11, 2009 1:21 pm
dont-panic
no jo Stepan sokol Evropa 2 toho znam osobne..to je lama ........jak hral dloho FEDE LE GRAND vi nekdo?????
|
|
|
|
|
|
po květen 11, 2009 1:08 pm
ehm ...
tak sem si pred chvilkou poslechl na Evrope 2 od jednoho zarucene skvele informovaneho moderatora ze v patek je dalsi PURE s Paulem van dykem
|
|
|
|
|
|
po květen 11, 2009 11:01 am
Pocet lidi idealni, atmosfera neutrpela, Fedde paradni! Moc povedena akcicka!
|
|
|
|
|
|
po květen 11, 2009 10:40 am
|
|
|
|
|
|
ne květen 10, 2009 10:39 pm
FEDDE LE GRAND
To musel to bejt Hukotttttttttttttttttttt jsem nasranej musel jsem bejt v praci...ale Sensation je blizko natu jdu 100% pac mam lupen
|
|
|
|
|
|