Lunchmeat festival aneb audiovizuální extravagance

Lunchmeat festival aneb audiovizuální extravagance

01. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncept multimediálního Lunchmeat festivalu je jasný: hudebník a vizualista v organickém spojení, obraz a zvuk jako rovnocenné jednotky. Festival, který se ve dnech 9.–13. března odehraje v pražských prostorech Meetfactory a NoD, si za úkol dává zmapovat nové směry na poli elektronické hudby a vizuálního umění.
Hlavním bodem programu bude spolupráce amerického producenta Nosaj Thing s francouzským vizualistou Romainem Tardym alias Aalto. Aalto, člen AntiVJ týmu, přijede do Prahy dva týdny před festivalem, aby vytvořil speciální světelný stage-design a vizualizace určené pouze pro toto společné vystoupení s Nosaj Thing.

Mezi další pozvané umělce patří například jedna z nemnoha zástupkyň dubstepu – Ikonika, které budou dělat garde portugalští Video Jack, aktuálně prezentující svůj a/v výklad Bulgakova románu Mistr a Markétka, nebo všestranný vizualista Ilan Katin, se svým novým dvojčlenným projektem Torrent de Bites. Zvláštní části pak bude tvořit prezentace významných španělských hudebně-vizuálních projektů – Spanish showcase, nebo přehlídka elektronické hudby - Red Bull Music Academy, která 12. března v Londýně končí a plynule se přesune do Prahy, představit zde své dva letošní účastníky.

A samozřejmě nebudou chybět ani zástupci východní Evropy. Všichni zúčastnění předvedou své umění také po teoretické stránce, v přednáškách, a někteří z nich rovněž povedou workshopy pro zájemce z řad diváků. V neposlední řadě festival přinese množství filmových projekcí korespondujících s tématikou m! oderní elektronické hudby a mnohokrát okořeněných novými médii.

http://www.lunchmeat.cz/festival

Dodal: LUNCHMEAT FESTIVAL
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LUNCHMEAT FESTIVAL - PURE AUDIOVISUAL EXTRAVAGANZA

Pátek 12. 3. 2010 až Sobota 13. 3. 2010
Vstup: Předprodej 490,-
Vystupují:
Nosaj Thing, Ikonika, Kidkanevil, Jahbitat, Annie Hall, Yes, Robot, Rec_Overflow, AD Bourke, Sr. Aye, C.H.District, Ghostmother, glgn, GLGN & Jimmy Pe(é), Jimmy Pe(é), Torrent de bites
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika