Havana Club Cocktail Show 2008

Havana Club Cocktail Show 2008

05. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
(Promotion) Po dvou letech Praha opět přivítá Havana Club Cocktail Show a pražská noc tak zavoní kubánským rumem. Ve čtvrtek 3. července 2008 rozjedou světové flair bartendingové špičky spolu s nejlepšími českými barmany Havana Club Cocktail Show ve Žlutých lázních.
Poprvé v historii českého flair bartendingu vystoupí v synchronním vystoupení mistři v tomto oboru a vítězové mnoha prestižních zahraničních soutěží. Tom Dyer, Marco Canova a Jasques du Toiat z Velké Británie pro Vás připravují zcela originální show, která bude mít světovou premiéru právě na Havana Club Cocktail Show. Sólové vystoupení dále předvedou Sebastian Ogič z Francie a Marek Posluzsny z Polska. Českou republiku budou reprezentovat Tomáš Prückner, Michal Těžký, Jarda Janoušek a Honza Střeleček.

foto

Na pódiu barmany doplní svou hudební produkcí nejznámější česká taneční skupina Skyline v premiéře s novou zpěvačkou. Beat Box show předvede v současné době také nejuznávanější performer ze Spojeného království Thepetebox. Už jste viděli break dance battle od Nike team nebo neuvěřitelnou pohybovou a zvukovou show od Mr. Popelino? To vše Vás čeká na Havana Club Cocktail Show! Hudebně celou akci podkreslí DJ Mucho. Po 22.00 hod převezmou hudební taktovku DJ Orion a Trafic na hip-hop stage, breakbeat stage pak povedou DJ Kaplick a DysMartin.

A dobrá zpráva nakonec - vstup zdarma a koktejly z rumu Havana Club za skvělé ceny! Mojito za 70,- Kč, Cuba Libre za 50,- Kč a úplná novinka v ČR, tradiční kubánský koktejl Havana Cubata ze sedmiletého rumu Havana Club za 85,- Kč.

www.havanaclub.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB COCKTAIL SHOW

Čtvrtek 3. 7. 2008
Vstup: zdarma
Vystupují:
Skyline, Thepetebox, DJ Mucho. Afterparty: Dj Orion, Dj Trafik, Dj Kaplick, Dj Dysmartin
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Křapík
09. 06. 2008 | 08:01:46
+0 | -0
Drinky dobrý ale to peklo na podiu a Nejlepší prskač a zabacilovávač mikrofonů na světě!!!
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika