FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Novinky z Hodokvasnického zákulisí

Novinky z Hodokvasnického zákulisí
16. 06. 2008   |   Autor: samantha   |   Komentáře (0)
První červencový víkend se Piešťanské letiště zaplní Hodokvasníky. Pořadatelé nenechávají nic náhodě, stále zveřejňují nová jména, novinky z organizace a vše, co návštěvníkům může zpříjemnit pobyt na tomto již tradičním slovenském festivale.
V areálu bude připraveno mobilní nahrávací studio ve spolupráci s portálem Hudba.sk, kde si Hodokovasníci budou moci nahrát a upravit svou vlastní píseň či jiné vydané zvuky, nahrát si je ve formátu mp3 do mobilu a uložit na portál Hudba.sk, odkud si výtvor budou moci stáhnout i kamarádi.
 
Další vychytávkou je mobilní vstupenka. Jako jeden z prvních festivalů na Slovensku zavedl Hodokvas příjemné ulehčení návštěvníkům, kteří nechtějí čekat ve frontě na papírové vstupenky. Stačí si na stránkách Ticketportálu zakoupíte lístek a prostřednictvím SMS zprávy vám přijde čárový kód, kterým se prokážete při vstupu do areálu.



Další hvězdy, které přislíbily účast na Hodokvasnickém řádění je slovenská klasika v podobě čtveřice Horkýže Slíže, punk rock zastoupený skupinou Konflikt a zakladatelé goth-doom-metalu britská kapela Paradise Lost. Hip hopovou klasiku pro všechny příznivce tohoto hudebního šálku do žil vlije Kotrafakt a veterán Vec. Z dalších zahraničních hvězd stojí za zmínku Adam Fenton, který je považován za jednoho z Top 10 mezi DJ's na světě a bude lákadlem Metroklubu DnB night. Z Itálie byla vyslána skupinka Persiana Jones, která je známá tím, že jejich vystoupení provází neuvěřitelná energie v závanu ska-punk-rocku.

Pro Hodokvasníky, kteří si budou chtít na chvíli oddechnout a v klidu rozebrat, co se kolem nich děje, je připravena nová scéná s názvem Chill Out Zendome, která vypadá jako vesmírná loď.

V rámci hesla „čistota, půl života“ organizátoři dbající na hygienické potřeby návštěvníků zajistili dvě stanová městečka, dvě hygienické zóny, 4 čistírny s pitnou vodou a nebudou chybět po zkušenosti z minulého roku i splachovací záchody a kryté i „open-air“ sprchy.
HODOKVAS (SK)

HODOKVAS (SK)

Pátek 4. 7. 2008 až Sobota 5. 7. 2008
Předprodej 999 až 1299 Sk
Vystupují:
Sex Pistols, Cypress Hill, I AM X, Skindred, Monkey Bussines, Adam F, Alternatiwe, Bandaska Sound System, Čechomor, Concord Dawn, DJ Grasshopper, DJ Scribner, Dance Craze Sound System, HC3, HT, Horkýže Slíže, Hypnotix, IM Cyber, Jah Division Sound Sistim, Karpina, Konflikt, Kontrafakt, Kvety nikotínu, La Conspiration, Lavagance, Mäso, Overflow, Paradise Lost, Pawlač Zewls Sound System, Persiana Jones, Pii Jem & Matelko & Malevil / Modra Polemic, Punkreas, Respect Vibration Sound System, Slobodná európa, Soundphreakers, The Car Is On Fire, The Swan Bride, The Switch, VEC live, Visionary Underground feat. Dr.Das a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |