De Phazz: Oblíbenci loungeových kompilací

De Phazz: Oblíbenci loungeových kompilací

27. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zalovte v paměti po důležitých loungeových kompilacích, na internetu si najděte jejich tracklist a můžete vsadit boty, že v něm najdete De Phazz. Už za několik dní se čeští fanoušci této skupiny dočkají jejich koncertu v Praze. Parta kolem fenomenálního muzikanta Pita Baumgartnera v pondělí 10. května do klubu Retro přiveze novou desku Lala 2.0.
Po skladbě od De Phazz za 13 let existence kapely sáhlo osm DJů, kteří komplilovali mixované výběry lounge music. Asi nejznámější z nich je Francouz Stephane Pompougnac a jeho projekt Hotel Costes. Písničku od De Phazz na této kompilaci najdete hned třikrát. Pompougnac na Costes zařadil No Jive, Jazz Music a My Society.

de phazz

Další Baumgartnerovy hity obsahuje vynikající chill outová záležitost Hotel Chill 2 z vydavatelství Water Music Records z roku 2008. "Asi nejlepšími skladbami kompilace jsou Zero Zero a Anchorless od De Phazz. Výborně trip hopové beaty, špinavé samply a podmanivé klávesy," popsal mix recenzent Ethan Georgi.

Za pozornost stojí i zajímavá nu-jazzová kompilace Saint-Germain des Prés Café reflektující hudební události z let 1995 až 2001. De Phazz se skladbou Godsdog ocitli ve vybrané společnosti skupin typu Jazzanova nebo St. Germain.

Další písně De Phazz obsahují i neméně významné kompilace Science Fiction Jazz, City Lounge, Hotel Lounge, Jazz Lounge nebo Lounge Experience.

Pit Baumgartner, Pat Appleton a Karl Frierson, kteří tvoří základ De Phazz, sice do Prahy na další vydání konceptu Conference přivezou aktuální studiovou nahrávku Lala 2.0, ale jejich koncertní repertoár je složen i z výše jmenovaných proslulých hitů.

Vstupenky na jejich pražský koncert jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal. Nejlevnější koupíte v pokladně klubu Retro na Vinohradech.

Více info na www.cnfrnc.cz


Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: DE PHAZZ

Pondělí 10. 5. 2010
Vystupují:
De Phazz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika