Richie Hawtin poprvé v Bratislavě

Richie Hawtin poprvé v Bratislavě

31. 07. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 26. srpna bude vládnout bratislavskému klubu Loft Richie Hawtin. I Slovensko se tedy dočká djského setu kmotra minimal techna a jednoho z nejzvučnějších jmen elektronické hudby vůbec.
Richie Hawtin spolu s Carlem Craigem navázali na tvorbu techno pionýrů Kevina Saundersona, Derricka Maye či Juana Atkinse a techno, které vzniklo z produkce druhých tří jmenovaných v americkém městě automobilového průmyslu v Detroitu, exportovali do celého světa.

Hawtin také známý jako Plastikman nebo FUSE žije a tvoří v Berlíně. Byl jedním z prvních, kteří měli možnost testovat digitální DJ systém Final Scratch, který umožňuje ovládat MP3ky z PC nebo Macu pomocí gramofonové desky.

V roce 2001 vydal mixované CD DE9: Closer to the edit, kterým od základu změnil pohled na DJský mix a dal definitivní odpověď na otázku: zda je DJing opravdu uměním nebo jen "technickou zručností".

hawtin

Bez pochyby jeden z průkopníků techna a elektronické hudby odehraje DJ set v klubu Loft 26. srpna na akci Booomerang meets M-nus. Richie Hawtin s sebou přivede i support v podobě v Berlíně usazených djs barema a Gaisera.

Předprodej vstupenek je dostupný online prostřednictvím www.tixy.sk. Prvních 100 vstupenek je za 20 eur, následně se cena zvýší na 25 eur. Kapacita klubu je limitována.

Dodal: Marian Mitas
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOMERANG PRESENTS M-NUS

Pátek 26. 8. 2011
Vstup: prvních 100 vstupenek 20 EUR, poté 25 EUR
Vystupují:
Richie Hawtin, Barem, Gaiser, Biji, Denia
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BOOMERANG PRESENTS M-NUS, 26.8. Loft
1x CD: Plastikman - Kompilation + podpis
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika