Booomerang se vrací s Richiem Hawtinem

Booomerang se vrací s Richiem Hawtinem

22. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Legendární techno party 90-tých let si za místo svého konání zvolila klub Loft. Již 26. srpna přivezou organizátoři Slovensku milovníkům techna americkou djskou legendu jménem Richie Hawtin.
V devadesátých letech Booomerang platil za undergroundovou legendu. Postupem času, tak jako dobré víno a také jeho návštěvníci, dozrály legendární parties až do exkluzivní klubové podoby.

Ta aktuální nabízí splněný sen většiny pravidelných fanoušků. Kromě Booomerangu se nenajde snad nikdo příznačnější, kdo by měl mít právo první noci a představit Slovensku kmotra minimal-techna, DJe Richie Hawtina.

Kočovný charakter Booomerang parties byl zachován i letos a po posledním halovém pokusu v PKO, padla volba zcela správně na bratislavský klub LOFT. Afterparty, která vždy byla součástí Booomerang parties, se letos bude konat v bratislavském Nu Spirit Clubu.

A proč byl LOFT ideální volbou?
Za prvé - nabízí ideální kapacitu, kterou organizátoři ještě zaokrouhlili směrem dolů. I přes předpokládané bitvě o vstupenky by se ti, co se dovnitř dostanou, měli cítit dostatečně komfortně a přece zažít atmosféru davu.

Zadruhé - produkce Richieho Hawtina a jeho kolegů z M-nus crew bude znít lépe v uzavřeném klubu než v otevřené hale. Loft navíc nabízí potřebnou variabilitu rozestavení zvukového systému.

A zatřetí - speciálně pro Booomerang 2011 bude v Loft původní Soundsystem vyměněn za komplet nový. Organizátoři proto zajistili špičkový systém firmy L-Acoustic, v dostatečném objemu a síle, přesně podle požadavků managementu Richieho Hawtina.

hawtin

Předprodej vstupenek je stále dostupný online prostřednictvím www.tixy.sk. Momentální cena předprodeje je 25 eur. Pozor, kapacita klubu je omezená, proto doporučujeme zajistit si vstupenky hned teď, protože není jisté, že budou ještě dostupné v den konání v pokladně klubu Loft.

Dodal: Marian Mitas
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOMERANG PRESENTS M-NUS

Pátek 26. 8. 2011
Vstup: prvních 100 vstupenek 20 EUR, poté 25 EUR
Vystupují:
Richie Hawtin, Barem, Gaiser, Biji, Denia
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BOOMERANG PRESENTS M-NUS, 26.8. Loft
1x CD: Plastikman - Kompilation + podpis
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika