Syndicate – již není cesty zpět

Syndicate – již není cesty zpět

30. 08. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Německá promo agentura i-Motion v kooperaci s Art Of Dance naplánovali již šestý ročník harder styles festivalu Syndicate. V komplexu hal Westfalenhallen v Dortmundu budou letos nově připravené pro návštěvníky 4 scény. Každá z nich bude lákat nejedním zvučným jménem.
Syndicate se zrodila v roce 2007. Na premiéru již tehdy přišlo na 10.000 účastníků. Toto číslo se již za 5 let existence rozrostlo skoro dvojnásobně na neuvěřitelných 18.000. Je to poměrně slušná evoluce, kterou nemůže jen tak něco zastavit.

Pracovní úpravy ve Westfalenhallen sebou přinášejí rozšíření hlavní stage Masters of Hardcore, která bude opět ještě větší. Velkolepá konstrukce jeviště, nejnovější speciální efekty a masivní high-tech zvukové systémy - to je přesně to, co dělá Syndicate takovou jakou ji znám. Letos v říjnu bude Syndicate ještě větší než kdy jindy. Akce neustále s každým rokem roste. Ani ten letošní rok nebude výjimkou – akce se rozšíří nově o čtvrtou scénu - Techno District. Stejně jako minulé ročníky tak i letos nebudou ve Westfalenhallen v Dortmundu chybět další dvě stage: Hardtehno Force a Hardstyle Prison.

Hudebně zajímavá, stylově pestrá párty s ohromující produkcí - to je zkrátka event, na který se nedá jen tak zapomenout (report z minulého ročníku). Ani letos nebude chybět velmi silný zvuk, který je charakteristický pro Westfalenhallen. Návštěvníky zcela jistě uchvátí obrovská laser-pyro-světelná show.

Westfalenhallen v Dortmundu své brány otevře opět 6. října v 20:00. Lístek se dá zakoupit již za 54,00 € (i s poplatky). Vstupenky bez problémů zakoupíte na těchto stránkách (http://www.syndicate-festival.de/events/syndicate/_tickets_print_at_home.htm)
Pokud chcete na tuto akci vyrazit a nemáte se tam jak dostat, mrkněte na http://www.schranz.cz/clanek-1171-syndicate-2012-trip-2012-ii.html



Masters of Hardcore

Korsakoff, Dyprax, Re-style State of Emergencym, Meagashira, Amnesys, Nitrogenetics, Javi Boss, Angeldust, Masters Elite live (aka Angerfist, Outblast & Catscan), Noize Suppressor live, Ophidian live MC Tha Watcher

Hardtechno Force
PET Duo, Frank Kvitta, Lukas & Malke - 4 decks & drums, Greg Notill, Pappenheimer, BMG aka Brachiale Musikgestalter live, Arkus P. & Sutura live, Zahni vs. Schrempf live

Hardstyle Kingdom
Crypsis, Psyko Punkz, Brennan Heart, Technoboy, Radical Redemption, Zany, Coone, Chain Reaction, Twilight Forces, Mystery, Zealot, Thera live, MC Nolz (Nuland)

Techno District
Torsten Kanzler, AnGy KoRe, A.Paul, Electronmike, DavidChristoph, The Advent live, Eric Sneo live
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SYNDICATE

Sobota 6. 10. 2012
Vstup: 54 EUR
Vystupují:
Korsakoff, Dyprax, Re-style State of Emergencym, Meagashira, Amnesys, Nitrogenetics, Javi Boss, Angeldust, Masters Elite live (aka Angerfist, Outblast & Catscan), Noize Suppressor live, Ophidian live MC Tha Watcher PET Duo, Frank Kvitta, Lukas & Malke - 4 decks & drums, Greg Notill, Pappenheimer, BMG aka Brachiale Musikgestalter live, Arkus P. & Sutura live, Zahni vs. Schrempf live Crypsis, Psyko Punkz, Brennan Heart, Technoboy, Radical Redemption, Zany, Coone, Chain Reaction, Twilight Forces, Mystery, Zealot, Thera live, MC Nolz (Nuland) Torsten Kanzler, AnGy KoRe, A.Paul, Electronmike, DavidChristoph, The Advent live, Eric Sneo live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika