Adam Port na druhé Push! párty

Adam Port na druhé Push! párty

07. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dvacátého září proběhne v pražském Storm klubu druhý díl párty Push!, která si dává za cíl vozit neokoukaná jména. Opět se můžete těšit na dvě hudbou nabitá podia, videomapping a vizualizace z dílny KinoCirkus a samozřejmě na zajímavého headlinera!
Jsme moc rádi, že vám můžeme představit další neokoukaná jména zářijového PUSH! Po úvodním vydání tohoto mladého konceptu, které proběhlo pozitivně a nad naše očekávání, jsme pro vás připravili druhé pokračování.

Naší hlavní myšlenkou je vozit do Čech jména, která se líbí nejen nám, ale o kterých si myslíme, že jejich zvuk a působení na scéně není jen o dobrém PR, ale především o tom nejdůležitějším - o hudbě.
 

Proto jsme velmi rádi, že naše pozvání přijal německý Dj a producent ze stáje Keinemusik a Cocoon - Adam Port, který se v České republice představí vůbec poprvé. Těšit se můžete na jeho odlišné podání hudby, v kterém neexistuje tunelové vidění v rámci hudebních škatulek, ale snaží se zdůrazňovat zajímavé aspekty jednotlivých hudebních stylů, jejich groove a sofistikovanost. Ať už Adam Port sáhne na cokoliv v odvětví house nebo techna, můžete si být jisti, že svým posluchačům předloží mnohem bohatší styl - jeho vlastní.

Druhým hostem hlavní scény je pro naše publikum již dobře známý pro jeho skvělý a velmi citlivý výběr tracků - maďarský hudební labužník Chaab.

Úvod večera jsme tentokrát svěřili do rukou člověka, u kterého lidé šílejí po jeho kolážích hudby, citu pro hudbu a precizní DJské technice, která z něj dělá bravurního vypravěče novodobého příběhu horečky sobotní noci - Felixe!

Poprvé a plánovaně se v b2b setu představí rezidenti konceptu PUSH! - Da Moon a Yacube. Celý program hlavního podia uzavře, již už klasicky, třetí rezident - Random.

Samozřejmě nechybí ani druhá stage kterou tentokrát obsadí kluci se známého seskupení Just Like That - Alex Neivel a Pat Heart. I oni si pro vás chystají zajímavého hosta. Nebudou chybět originální dekorace a příjemné posezení v lounge stylu - ideální kombinace pro oddych a místo pro nabrání dalších sil.

Více informací se dozvíte na Facebook eventu. 20. září se vidíme, přátelé!

Dodal: David Hodák, Storm Club Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PUSH - ADAM PORT

Sobota 20. 9. 2014
Vystupují:
Adam Port ( KEINEMUSIK/Cocoon/DE), Chaab (Anagram Music/HU), FELIX!, Da Moon (PUSH!), Yacube (Wavetunecrew/PUSH!), DJ Random (PUSH!), Alex Neivel, Pat Heart
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika