Syndicate je klasika podzimu

Syndicate je klasika podzimu

12. 10. 2015  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Tak a je pondělní ráno a za mnou je opět velmi vydařený, cestovní a hudební víkend. Je to až k neuvěření, ale je tomu tak, již po šesté jsem se podíval do německého Dortmundu, do komplexu hal Westfalenhallen na hardcorovou akci - Syndicate!
Německá agentura I-Motion ve spolupráci s holandskou Art Of Dance naplánovali na sobotní večer již devátý ročník Syndicate. Jsem zvědavý, jak jim příští rok vyjde ten jubilejní desátý ročník. V komplexu hal byly připravené pro návštěvníky 4 scény - Master Of Hardcore, Rough Zone, Hardstyle Kingdom a Classic District. Každá ze zmíněných scén lákala nejedním zvučným jménem.

 Syndicate 2015

Naše společná cesta autobusem, kterou náš server organizoval již po třetí, nám utekla poměrně rychle a bez jakýchkoliv komplikací jsme se po dvacáté hodině ocitli před komplexem hal Westfalenhallen. Jsem rád, že každým rokem stoupá popularita těchto společných výprav. Před pěti rukama jsem byl poprvé na Syndicate společně s kamarády autem. Teď nás vyrazilo čtyřicet autobusem.

První dvě hodiny jsem využil k procházce po komplexu hal. Na Master Of Hardcore mě nikterak neoslovil Thorax, Bodyshock a nebo Crossfiyah. Rough Zone jsem navštívil kvůli stánku s Merchandise Syndicate, abych si jako vždy nakoupil tričko s lineupem na památku. Pak jsem na chvíli zavítal na Classic District na Pavo.

Noize SuppressorsOutblastem pomyslně otvírali Master Of Hardcore stage. Hned po nich jsem se přesunul na Hardstyle Kingdom si poslechnout set Frontlinera. Ono se mu ne nadarmo říká melody man. Tenhle pán nenechá nikoho ani na chvíli klidným. Všichni na stage se s ním skvěle bavili a i on si své vystoupení užíval! Na Classic District jsem si poslechl legendy Bass-D a Base Alert. Tito „staříci“ stále vědí jak za to pořádně tahat a mě doslova utahali. Na Master Of Hardcore nešlo vynechat Neophyte Records All Stars. Panic, Playah, Neophyte a Evil Activities s Mc Alee ukázali, že stále mají co nabídnout! Jejich set byl plný starých pecek a opravdu mě bavil! Zlatým hřebem večera bylo živé vystoupení Angerfista, který ví jak pořádně rozproudit dav. Hala Master Of Hardcore při jeho vystoupení doslova praskala ve švech, jak byla nabitá! Classic District pro mě uzavíral Mental Theo. Tento pán je neúnavný i v jeho letech je na něm vidět, jak ho to hraní baví a užíval si to společně s davem.

V závěru párty se předvedl Unexist, kterého střídal Dr. Peacock. Tito jmenovaní předvedli tvrdé, ale za to precizní a povedené sety. Zvláště předposlední Unexist to valil v podstatně tvrdším stylu, než jsem na ně zvyklý. Ale bylo to hodně dobrý!

Konec dobrý, všechno dobrý. A i po šesté jsem si po skončení párty mohl říct „Přežil jsem opět Syndicate!“ Zbývalo se jen setkat se zbytkem výpravy z Čech, která tentokráte dokázala naplnit jeden zájezdový autobus, a vyrazit na zpáteční cestu domů. Tímto bych chtěl všem účastníkům našeho ČTYŘICETI-PĚTI místného zájezdového autobusu poděkovat za výbornou atmosféru jak při cestě tam, tak i zpět. Také bych rád vyzdvihl bezproblémový průběh zájezdu. Lidi díky VÁM!!!

Vy co jste Syndicate nestihli tento rok, budete muset čekat celý rok na její další vydání, které proběhne 1. října 2016. Zkrácení čekání vám dozajista vyplní několik dalších zajímavých akcí. Mezi jednu z nich určitě bude patřit domácí Imagination festival, na kterém se představí již za týden, tedy 16. listopadu, Angerfist, Playah, Miss K8, The BrainDrillerz, Bernnan Heart a nebo Adaro za doprovodu Mc Nolz. Neváhejte a přijďte! Tato domácí akce za to rozhodně bude stát!

Poslechněte si některé sety ze Syndicate:

Angerfist: https://www.mixcloud.com/hmes/angerfist-syndicate-2015/

Destructive Tendencies: https://www.mixcloud.com/hmes/destructive-tendencies-syndicate-2015/

Neophyte Records All Stars: https://www.mixcloud.com/hmes/neophyte-records-allstars-syndicate-2015/

Thorax: https://www.mixcloud.com/hmes/thorax-syndicate-2015/

Negative Audio: https://www.mixcloud.com/hmes/negative-audio-syndicate-2015/

Dyprax: https://www.mixcloud.com/hmes/dyprax-syndicate-2015/

Nosferatu: https://www.mixcloud.com/hmes/nosferatu-syndicate-2015/
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SYNDICATE

Sobota 3. 10. 2015
Vstup: od 55,39 €
Vystupují:
Angerfist -live-, Korsakoff vs. Re-Style -live-, Neophyte Records Allstars -live- , Miss K8, Bodyshock vs. Dyprax, Destructive Tendencies, Noize Suppressor vs. Outblast, Dr. Peacock, Nosferatu, Negative Audio -live-, Unexist, Thorax -live-, Crossfiyah, MC Tha Watcher, BMG -live, O.B.I. & Viper XXL, Pappenheimer, Candy Cox, Arkus P. -live, Zahni -live, Andi Teller, Olle, Hardstyle Kingdom, Radical Redemption, Frontliner, Crypsis, Digital Punk, E-force, Warface, Sub Sonik, Mystery, X-Pander, Artifact, MC Nolz, Classic District, Mental Theo, Ruffneck, Predator, Buzz Fuzz, Base Alert (Outblast & Catscan), Pavo, Vince, Panic, Bass-D, J.D.A , MC Syco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika