IAMX se vrátí do Prahy s novým albem

IAMX se vrátí do Prahy s novým albem

18. 12. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Žánrově neuchopitelný hudebník se s každým novým albem hudebně posune trochu jiným směrem a zas a znova fanoušky překvapuje svým multitalentem.
V Česku má Chris Corner aka IAMX silnou fanouškovskou základnu, a proto se velmi rád vrací. Tentokrát přijede představit nové album Alive In New Light, které vychází 8. února. Naživo si ho poslechnete 17. března 2018 v MeetFactory.
 

​Chris Corner začal vystupovat pod jménem IAMX v roce 2004 po odchodu ze skupiny Sneaker Pimps. Do povědomí se dostal hned prvním albem Kiss + Swallow a druhým The Alternative, kterým potvrdil, že jeho hudební schopnosti sahají daleko za hranice jednotlivých žánrů. Další alba vydával již jako uznávaný tvůrce a fanoušci na každém z nich objevovali nové směry Cornerovy tvorby.

V roce 2018 chystá vydání svého již osmého studiového alba, které ponese název Alive In New Light a vyjde 2. února. Album představuje oslavu osvobození se od démonů, které Cornera dlouhodobě sužovaly. Těmi je myšlena deprese, se kterou se hudebník vyrovnával na předchozích dvou albech Metanoia (2015) a Unfall (2017). Deska zachycuje tuto závratnou proměnu ve fázi, kdy „už nejste, kým jste byl, ale ještě úplně nejste ani tím, kým se na konci máte stát“. Vyjadřuje velké díky fanouškům a zároveň zve k prožití další etapy umělcovy omamné cesty k sebepoznání. Skladba Mile Deep Hollow byla představena v poslední odvysílané epizodě populárního detektivního seriálu How To Get Away With Murder (v českém překladu Vražedná práva) americké stanice ABC.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IAMX

Sobota 17. 3. 2018
Vystupují:
IAMX (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika