Přímý přenos z Dance Music Awards

Přímý přenos z Dance Music Awards

12. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Pokud z jakýchkoliv důvodů nemůžete přijít na final party osobně, můžete si pustit přímý přenos z party třeba dpma v obýváku. Stejně jako v loňském roce je připraven on-line přenos ze slavnostního vyhlášení výsledků ankety taneční hudby O2 Dance Music Awards 2007, který bude taktéž zdarma ke stažení.
Jak si on-line přenos naladit?
Na webu www.dancemusicawards.cz najdou všichni příznivci taneční hudby přehrávač web streamingu, ve kterém v čase přenosu živě a potom také ze záznamu pohodlně uvidí celou Final Party. Přehrávač společnosti LIVEBOX umožní sledování akce na skutečně každém počítačí připojeném na internet. Automaticky nabídne stažení potřebné aplikace nezbytné pro příjem streamingu. Za pár kliků se tak můžete dívat na video přenos, i když nemáte zrovna počítač úplně připraven.

Jak se bude přenášet?
Streaming O2 Dance Music Awards se bude přenášet v osvědčeném standardním formátu Microsoft Windows Media. Letos poprvé odvysíláme tuto akci v širokoúhlém rozlišení 16:9. Jako obvykle bude přenos připraven ve dvou streamech rozdílné kvality - 0,5 a 1 Mbps. Na své si tak přijdou i fanoušci taneční hudby s pomalejším internetovým připojením.

Od kdy do kdy se bude vysílat?
Přímý přenos začne 18. dubna v 21.00 hod. a potrvá do půlnoci. Maximální zpoždění streamu bude 15 sekund. I když nebudete moct dorazit osobně, vše uvidíte v reálném času a plné kvalitě obrazu a zvuku.

Pár informací ze zákulisí
Final Party O2 DMA budou na místě snímat dva profesionální kameramani společnosti Livebox. Obraz získaný z kamer bude přímo v Abatonu stříhán ve video střižně, enkódován a odesílán na streaming servery Liveboxu. Z těchto serverů je pak streaming poskytován koncovým zákazníkům na webu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

O2 DANCE MUSIC AWARDS FINAL PARTY

Pátek 18. 4. 2008
Vstup: Pro hlasující 100 Kč, na místě 200 Kč
Vystupují:
THePETEBOX, Bow Wave, Michael C, Martin Gredner, Felipe, Lucca, LayDee Jane, Katcha & Mc Jacob, Brooklyn & Mc Lindee, Philip TBC, Stanzim, Tuco (UK), Swordz (BLG), YSC Boys (Live), Texx, P@co, Enrico, Adlet
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
O2 DMA Final Party - 16.4. Abaton
1. cena: 1 x dárkový balíček kosmetiky + tričko + klíčenka + vstup, 2.-10. cena: 1 x vstup + 1 x klíčenka
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika