Warm-upy na Lets Go Techno

Warm-upy na Lets Go Techno

29. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po velmi vydařené warm up párty s djkou Ladidou v přeloučském Maddoxu tě zveme na další skvělé zahřívací mejdany k párty Let’s Go Techno!
Již tento pátek, 30.1.2009, proběhne ve královehradeckém Eden baru nekompromisní techno jízda v čele se slovenským djem Bossem. Sekundovat mu budou velmi oblíbení djs Gople vs. CzScream ve společném setu, které doplní také resident warm up párties Let’s Go Techno dj Tzésar a místní djs. Eden bar se nachází v budově hlavního nádraží ČD Hradec Králové, samozřejmostí bude posílený sound systém speciálně pro tuto párty a předprodej vstupenek za zvýhodněnou warm up cenu. Vstup na párty je rovných 100 Kč. Začátek akce je ve 20 hodin a konec v 6 ráno.

Příští týden, taktéž v pátek, 6.2.2009, je nachystána třetí warm up párty, tentokrát ve středočeském kraji. Odehraje se v novém klubu Corso v Kutné Hoře, kde v přátelském a útulném prostoru Kollárovy ulice 313 odehrají své sety djs K.Sandra, Franke, Tzésar, Cosmi a Andrew. Zajímavostí tohoto dj baru, jak je často také Corso nazýváno, je sympatická myšlenka pure djingu, čili mixovaná muzika výhradně z vinylových desek. Bar je také spojený s pizzerií, která funguje až do 24 hodin, takže se můžete po dobré večeři přesunout rovnou na párty. Vstup na akci je zdarma. Začínáme od 20 hodin. Na místě budete mít možnost zakoupení vstupenek na párty Let’s Go Techno! za zvýhodněnou předprodejní cenu bez poplatků. Konec mejdanu je v 5 ráno.

Následující týden vypukne již dlouho očekávaná techno inovace v L-klubu a oslava 15. letého výročí tanečních párties v L-klubu. Techno is back! Let’s Go Techno! 13.2.2009 budou figurovat mezi gratulanty legendární Ian Void (UK), který se zapsal do historie techna kultovním remake-em Rascal (2001) a Eric Sneo (D), nová ikona na techno scéně a spolupracovník Dje Rushe! Nebude chybět ani česká techno špička jako djs Agent, Home, Gople, Miquel, Tzésar a Subsist vs. Ála. Druhá stage bude v režii něžného pohlaví, play girls stage představí například okouzlující Claru Bailar a mladé nadějné djky.

Využijte výhodné ceny vstupenek na párty Let’s Go Techno! také v předprodejní síti www.ticketportal.cz a zarezervujte si vstupenku již nyní za 280 Kč+poplatky. Rezervace má platnost 5 dní od data rezervace vstupenky a lze ji v této lhůtě uplatnit na všech předprodejních místech sítě ticketportal. Vstupenky seženete v každém městě po celé ČR, zde je seznam předprodejních míst

Dodal: Tzésar, Lets go techno
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LET’S GO TECHNO!

Pátek 13. 2. 2009
Vstup: 280/330 Kč, VIP za 500 Kč
Vystupují:
Ian Void, Eric Sneo a další již brzy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Lets Go Techno - 13.2. Lklub
2x vstupenka a darkový balíček
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika