FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

United Islands oslaví 15 let opět v Karlíně

United Islands oslaví 15 let opět v Karlíně
03. 04. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Ulice hlavního města již tradičně ožijí skvělou hudbou. 15. ročník úspěšného mezinárodního festivalu United Islands of Prague proběhne 22. - 24. června opět v Karlíně a jak se na oslavu půlkulatin patří, bude to stát za to! Slavit bude i David Koller, který pomůže festivalu najít nový United Islands Objev.
Největší multižánrový hudební open air festival, který se již 15 let soustředí na objevování nové muziky a hudebních talentů a za svoji bohatou historii představil více než tisícovku zahraničních umělců, přichystal pro své fanoušky i jednu novinku, soutěž hudebních talentů příznačně pojmenovanou Objevy United Islands.

United Islands
 
Absolutnímu vítězi tohoto klání se pak naskytne nevídaná příležitost - zahrát si na pódiu v hlavním čase hned po hvězdě festivalu. Ta obrazně řečeno bude dělat „předskokana“ talentovanému nováčkovi a uvede ho na scénu. O jeho zvolení rozhodne kromě hlasujících diváků i skupina Objevitelů složená  z muzikantů a profesionálu z hudební branže v čele s Davidem Kollerem.

„Rád se zapojím jako Objevitel a dám možnost nové kapele zahrát si s námi na jednom podiu. Obzvlášť, když se festival letos koná v Karlíně, ke kterému mám blízko.“ dodává David Koller, který z Karlína pochází.

„Festival United Islands má už od začátku dvě poslání. Primárně jsme chtěli, aby v letní Praze zazněla multižánrová hudba po vzoru ostatních metropolí, ve kterých se setkávají muzikanti a hudební fanoušci z nejrůznějších koutů světa. A také si přejeme poukázat na to, že hudební scéna stále produkuje nové kvalitní umělce. Proto bylo pro nás vždy důležité, abychom divákům představili také vycházející hudební talenty,” přibližuje producent festivalu David Gaydečka a dodává, že letos v tomto ohledu United Islands ještě přidá plyn. 
 
Neboť jak se sluší na pořádné “polokulatiny”, bude se opravdu na co těšit! Pro hudební nadšence je letos připraveno více než 15 scén s hudební produkcí a bohatý doprovodný program, kam je vstup již tradičně zdarma. Karlín se tak opět stane místem přinášející nevšední hudební zážitky.
 
Zájemci, kteří si chtějí zahrát před obrovským publikem festivalu, na který se tradičně sjedou skupiny a umělci z celého světa, se mohou registrovat na adrese unitedislands.cz/objevy až do neděle 22. dubna. Patnáct vybraných Objevů United Islands uslyší hudební fanoušci během klubové noci a na hlavních pódiích festivalu. Vybrané Objevy budou oznámeny tři týdny před startem festivalu.

Dodal: UI
UNITED ISLANDS

UNITED ISLANDS

Čtvrtek 21. 6. 2018 až Neděle 24. 6. 2018
Vystupují:
ARCANE ROOTS (UK), LEONIDEN (DE), AT PAVILLON (AT), VAMA (RO), DAVID KOLLER (CZ), VYPSANÁ FIXA (CZ), BUTY (CZ), HEARTS HEARTS (AT), BLACKOUT PROBLEMS (DE), ALEX MERCADO (MEX), THOMAS OLIVER (NZ), JOHN WOLFHOOKER (CZ), PIANO (CZ), SAYS (SK), THE DRAIN (CZ) + DALŠÍCH 100 ÚČINKUJÍCÍCH NA 15 SCÉNÁCH
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |