Sperm Festival je zpět!

Sperm Festival je zpět!

09. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po roční absenci se vrací pražský svátek aktuálního umění, hudby a vizuální kultury Sperm Festival. Od pátku 23. dubna do neděle 25. dubna 2010 prostory smíchovské MeetFactory nabídnou několik desítek hudebních vystoupení, audioviuzálních představení, projekcí a workshopů.
V roli headlinerů vystoupí letos nekorunovaný nerd-elektro král Dan Deacon se svojí hutnou a zábavnou one man show, indie popoví písničkáři Why?, ceněný německý housový producent Pantha du Prince nebo trojice Vladimír 518, Ondřej Anděra a David Vrbík s audiovizuální projektem SPAM - Karel Gott Prager věnovaným nestorovi české architektury. Dále se představí brooklynské experimentální duo High Places, ozvučování filmu Orlakovy ruce dvojicí Floex a Líba a nebude chybět výlet do temných zákoutí současné taneční scény. Zde se poprvé v České republice představí britský vizionář dubstepu jménem Boxcutter nebo agilní český label Owntempo.

deacon

V sekci věnované zejména vizuálním vněmům vás pod taktovkou Bio Oko čeká například projekce dokumentu All Tomorrow Parties o stejnojmenném nezávislém festivalu nebo výběr hudebních filmů francouzského tvůrce Vicenta Moona (La Blogotheque / The Take-Away Shows a jiné).

„Po třech letech festival mění působiště, své místo našel v prostředí uměleckého centra MeetFactory,“ uvedl za organizátory Michal Brenner a dodal: „Po tři dny nabídne Sperm Festival kromě hudby a projekcí také výstavu audiovizuálních instalací připravenou kurátorem Janem Šrámkem (VJ Kolouch).“

Vstupenky jsou již v předprodeji v sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream, třídenní permanentka vyjde na 490 korun plus poplatky, denní vstupenky pak od 190 do 290 korun. Více informací lze nalézt na webu www.sperm.cz.

Sperm Festival pořádá Fórum kulturní diverzity mladých za podpory Magistrátu hl. m. Praha, Ministerstva kultury ČR, Goethe-Institutu, Americké ambasády a Institutu Cervantes. Mediálně podporují Radio 1, Radio Wave a freemusic.cz.




Dodal: Ivana Svítková, 4press
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPERM FESTIVAL IS BACK

Pátek 23. 4. 2010 až Neděle 25. 4. 2010
Vstup: 190-290/250-390
Vystupují:
Dan Deacon, Why?, Cristian Vogel, Pantha du Prince, High Places, Boxcutter, Robot Koch feat. Grace, SPAM - Karel Gott Prager, Floex & Líba: Orlakovy ruce, Owntempo (ANS, Side9000, Subject Lost), Bio by Bio Oko: film All Tomorrow Parties, Nerdcore for Life, Vincet Moon a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika