FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Colours of Ostrava 2022 potvrzují Princess Nokia

Colours of Ostrava 2022 potvrzují Princess Nokia
20. 09. 2021   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Téměř čtyřicet nových zahraničních jmen všech žánrů přidává do programu dalšího ročníku mezinárodní festival Colours of Ostrava. Mezi nimi například radikální newyorskou raperku Princess Nokia, geniální japonskou jazzovou pianistku Hiromi, malijskou zpěvačku Fatoumata Diawara nebo hvězdy elektronické hudby Meduza a Bakermat.
Z velké části jde o účinkující, kteří měli vystoupit na loňském a letošním ročníku festivalu, který byl z důvodu koronavirové pandemie přesunut na rok 2022. K již potvrzeným hvězdám Colours of Ostrava 2022 patří The Killers, Twenty One Pilots, Martin Garrix, LP a Wardruna. Vstupenky na rok 2022 jsou již v prodeji na www.colours.cz.
 
„Práce na Colours of Ostrava 2022 se rozběhly naplno. Jsme rádi, že vedle hlavních hvězd se nám podařilo rychle znovupotvrdit mnoho kvalitních zahraničních kapel a hudebníků, kteří reprezentují obrovskou šíři žánrů i zemí světa - od Japonska, přes Mali, Jižní Koreu, Izrael až po například Irsko, Estonsko či Řecko,” uvádí ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Z elektronické hudby jsou tak nově potvrzeni Bakermat (Holandsko), Dardelica (UK), Darkstar (UK), Darzack (Francie), Eelke Kleijn (Holandsko), Gioli & Assia (Itálie), Giorgia Angiuli (Itálie), Matias Aguayo (Chile), Meduza (Itálie) a Shtuby (Izrael), z rocku Ivan & The Parazol (Maďarsko), The Snuts (UK), LIFE (UK) a PENGSHUi (UK), z africké hudby Fatoumata Diawara (Mali) a Fofoulah (UK/Senegal/Gambie), z world a folk music s mnoha přesahy Anna RF (Izrael), Bazzookas (Holandsko), C.C. White (USA), The Hatters (Rusko), Marina Satti (Řecko), OMIRI (Portugalsko), SuRealistas (Argentina/Itálie), The Tune (Jižní Korea), Puuluup (Estonsko) a Talisk (Skotsko). Jazz zastoupí Hiromi (Japonsko) a Malox (Izrael), rap Princess Nokia (USA), soul Joel Culpepper (UK), blues Roosevelt Collier (USA), psychedelii Moon Duo (USA) a indie scénu Anna Wolf (JAR), Chef´Special (Holandsko), Hudson Taylor (Irsko) a Sons of The East (Austrálie).     

19. ročník festivalu Colours of Ostrava proběhne od 13. do 16. července 2022 v unikátní industriální oblasti ostravských Dolních Vítkovic. Vedle zahraničních i domácích kapel nabídne tradičně na mnoha pódiích bohatý doprovodný program - mezinárodní fórum Meltingpot, divadla, workshopy, filmy či výtvarné instalace.

Čtyřdenní vstupenky na rok 2022 jsou v prodeji ve festivalovém e-shopu, zakoupené vstupenky na Colours of Ostrava 2020 a 2021 platí automaticky i na příští rok.
 
Více informací na www.colours.cz.

Dodal: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.

COLOURS OF OSTRAVA

Středa 13. 7. 2022 až Sobota 16. 7. 2022
Vystupují:
LP, The Killesrs, Kings of Convenience, Martin Garrix, Twenty One Pilots, Bakermat (Holandsko), Dardelica (UK), Darkstar (UK), Darzack (Francie), Eelke Kleijn (Holandsko), Gioli & Assia (Itálie), Giorgia Angiuli (Itálie), Matias Aguayo (Chile), Meduza (Itálie) a Shtuby (Izrael), z rocku Ivan & The Parazol (Maďarsko), The Snuts (UK), LIFE (UK) a PENGSHUi (UK), z africké hudby Fatoumata Diawara (Mali) a Fofoulah (UK/Senegal/Gambie), z world a folk music s mnoha přesahy Anna RF (Izrael), Bazzookas (Holandsko), C.C. White (USA), The Hatters (Rusko), Marina Satti (Řecko), OMIRI (Portugalsko), SuRealistas (Argentina/Itálie), The Tune (Jižní Korea), Puuluup (Estonsko) a Talisk (Skotsko). Jazz zastoupí Hiromi (Japonsko) a Malox (Izrael), rap Princess Nokia (USA), soul Joel Culpepper (UK), blues Roosevelt Collier (USA), psychedelii Moon Duo (USA) a indie scénu Anna Wolf (JAR), Chef´Special (Holandsko), Hudson Taylor (Irsko) a Sons of The East (Austrálie)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |