Dnešní Apokalypsa bez otočného pódia

Dnešní Apokalypsa bez otočného pódia

19. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vážení fanoušci Apokalypsy, dnešním dnem jsme s techniky výroby dynamického pódia museli zrušit dokončení otočného systému. Důvod je prostý - kvůli neplánovanému přesunu Apokalypsy z Bobycentra na BVV, jsme museli finální úpravy otočné konstrukce zrušit.
Otočná konzole a její pojezd byl koncipován svojí velikostí přímo na míru do Bobycentra. Rozměr 6 x 6 m byla maximální možná velikost, která se do Bobycentra dá instalovat. S tímto jsme do toho od října 2008 šli a i když náklady výroby tohoto systému se pohybuje v řádek stovek tisíců korun, věděli jsme, že několikerým použitím (během 3 let) tohoto systému v Bobycentru, se nám investice vrátí a navíc přinese vícekrát skvělý efekt.

Jelikož se Apokalypsa neplánovaně stěhuje v dalších dílech na BVV, kde 6 x 6 m kruhové pódium v rovné hale zcela zanikne a nebude mít takový efekt, kvůli kterému jsme investici schválili, musíme Vám sdělit, že toto pódium zítra 20.2.2009 nebude.

Do poslední chvíle jsme řešili variantu, že by se tento systém následně po Apokalypse v Bobycentru rozměrově předělal, dle dnešního vyjádření statika je to nemožné a muselo by se toto pódium z 80% začít vyrábět znovu. A co z toho plyne?

Na Apokalypse Virtual Reality čekejte nejrozsáhlejší LED stěnu, kterou jste kdy mohli v Bobycentru vidět, animace a virtuální MC bude v opravdu té nejvyšší kvalitě - jen samotný hlas pro intra „cestoval“ až z USA.

Otočného pódia se na 100% dočkáte v dalších dílech Apokalypsy na BVV, a to v daleko efektnějších rozměrech, vhodných pro daleko větší event, který na BVV plánujeme

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA VIRTUAL REALITY

Pátek 20. 2. 2009
Vstup: Předprodej za 449 Kč
Vystupují:
Vitalic, Ben Sims, Ade Fenton, CJ Bolland & MC Screen, Tetrapak aka Boris S & Arkus P, Acid Flux, Laydee Jane, Michal Poliak, Dan Cooley, Jeaniss, Efendy, Alexx Van Den Berg
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika